Ακοντισμός
Η Ελίνα Τζένγκο προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν έχοντας μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Έχει ήδη το όριο στον ακοντισμό.

Η Ελίνα Τζένγκο θα κάνει λίγους και «καλούς» αγώνες στο δρόμο για τη Βουδαπέστη- Τον Ιανουάριο στην Κύπρο για προετοιμασία

Η Ελίνα Τζένγκο θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της τη νέα σεζόν από 2 ως 14 Ιανουαρίου στη Λευκωσία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελίνα Τζένγκο προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν έχοντας μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Έχει ήδη το όριο στον ακοντισμό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος στο Μόναχο έχει επιλέξει με τον προπονητή της Γιώργο Μποτσκαρίωβ να κάνουν λίγους αγώνες τη νέα χρονιά. «Έχουμε διαφορετικό πλάνο σε σχέση με τη φετινή σεζόν, με πολλούς αγώνες, όπου «κυνηγούσε» και τα όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις. Η Ελίνα έχει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του χρόνου και θέλουμε να κάνει λίγους και δυνατούς αγώνες. Είμαστε φυσικά σε επαφή με τον μάνατζέρ της. Αν πάνε όλα καλά μπορεί να ξεκινήσει από το Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία. Είναι ένας αγώνας που μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από την προετοιμασία για το που βρισκόμαστε. Αλλά θα ταξιδέψουμε στην Πορτογαλία μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, γιατί για παράδειγμα φέτος έκανε κρύο και έβρεχε. Σίγουρα μέσα στο πλάνο της είναι και κάποιοι αγώνες στη σειρά Diamond League, αλλά θα δούμε. Η προετοιμασία ως τώρα πάει πολύ καλά και βοηθάει και ο καιρός που ακόμη έχει ζέστες. Τον Ιανουάριο έχουμε προγραμματίσει για προετοιμασία στην Κύπρο», δηλώνει στο Stivostime ο ομοσπονδιακός προπονητής. Το γκρουπ με επικεφαλής την Ελίνα Τζένγκο θα ταξιδέψει στη Λευκωσία, όπου θα κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας από 2 ως 14 Ιανουαρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε κάνει φέτος τον πρώτο της αγώνα στον ακοντισμό στις 5 Μαρτίου στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο, όπου είχε ρίξει 61,37μ. Έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση τα 65,81μ. που έριξε στο Μόναχο όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία