Ακοντισμός
Η Ελίνα Τζένγκο έδειξε με το καλημέρα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο Ηράκλειο έριξε στον ακοντισμό 61,37μ. Είναι 2η στον κόσμο!

Ηράκλειο: Έφυγε το ακόντιο! Η Ελίνα Τζένγκο 61,37μ., δεύτερη επίδοση στον κόσμο

Η Ελίνα Τζένγκο έκανε δύο προσπάθειες και σταμάτησε, για να μπορέσει να αγωνιστεί σε μια εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία, που στοχεύει στη διάκριση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελίνα Τζένγκο έδειξε με το καλημέρα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο Ηράκλειο έριξε στον ακοντισμό 61,37μ. Είναι 2η στον κόσμο!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στους αγώνες της για τη φετινή σεζόν. Στη διάρκεια του χειμερινού κυπέλλου ρίψεων που διεξάγεται στο Ηράκλειο έριξε μεγάλη βολή στον ακοντισμό, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Στο Παγκρήτιο στάδιο, που έγινε ο ακοντισμός, έριξε βολή στα 61,37μ. Είναι δεύτερη στον κόσμο, πίσω από τη Λευκορωσίδα Τατσιάνα Καλάντοβιτς που έχει ρίξει 65,70μ.

Η 19χρονη έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη που έριξε 61,37μ. και τη δεύτερη στα 56,48μ. και μετά σταμάτησε.

«Είναι αρχή ακόμη. Όλη η προετοιμασία μας τη χειμερινή περίοδο έγινε με κρύο. Παρόλα αυτά η Ελίνα είναι σε καλή κατάσταση. Δεν θέλαμε να πιεστεί στο Ηράκλειο με όλες τις βολές. Είναι ο πρώτος της αγώνας και ήταν σαν μια δυνατή προπόνηση. Η προετοιμασία έχει γίνει με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία. Εκεί θέλουμε να κυνηγήσουμε και τις έξι βολές και να βγει μια μεγάλη επίδοση», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής της Γιώργος Μποτσκαριώβ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία