Γενικά
Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την προπονητική, αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να επανέλθει, έχοντας ν’ αγωνιστεί από το 2017.

Προπονητής ο Ντέιβιντ Ρουντίσα!

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 800μ. με 1.40.91 που σημείωσε στις 9 Αυγούστου του 2012 στο Λονδίνο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την προπονητική, αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να επανέλθει, έχοντας ν’ αγωνιστεί από το 2017.

Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 800 μέτρα, αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 4 Ιουλίου σε γκραν πρι στην Ουγγαρία και στην πόλη Σεκεσφεχέρβαρ, όπου είχε κερδίσει με 1.44.90. Έκτοτε με τραυματισμούς και άλλα προβλήματα δεν επέστρεψε και φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε την αλλαγή στην καριέρα του και να ανέβαινε στις μεγάλες αποστάσεις. Έτσι, φαίνεται πώς σκέφτεται άλλες διεξόδους, αλλά πάλι στον στίβο, καθώς του αρέσει η προπονητική.

Ο Κενυάτης δρομέας σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική, σύμφωνα με το «NBC Sports». «Στην πραγματικότητα σκεφτόμουν να επιστρέψω, αλλά στην ηλικία μου, δεν μπορεί να καταφέρω στον ειδικότητά μου. Έχω συζητήσει με τον προπονητή μου για την προπονητική, οπότε είναι μια λεωφόρος που ανυπομονώ να εκμεταλλευτώ. Μου άρεσε να πηγαίνω σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων, αλλά το σώμα μου προορίζεται για κούρσες μικρής διάρκειας», δήλωσε ο 33χρονος.

Έχει αναδειχθεί δύο φορές ολυμπιονίκης στα 800μ. το 2012 στο Λονδίνο και το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής το 2011 στη Νταεγού (φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras) και το 2015 στο Πεκίνο. Το παγκόσμιο ρεκόρ με 1.40.91 το σημείωσε στις 9 Αυγούστου του 2012 στο Λονδίνο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία