Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Δήμητρα Γναφάκη προσπαθεί να κλείσει τη σεζόν με μία ακόμη κούρσα σε μίτινγκ και να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια.

Η Δήμητρα Γναφάκη θα κυνηγήσει ατομικό ρεκόρ σε μίτινγκ στο εξωτερικό

Η Δήμητρα Γναφάκη βελτίωσε δύο φορές το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη προσπαθεί να κλείσει τη σεζόν με μία ακόμη κούρσα σε μίτινγκ και να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μια εξαιρετική σεζόν που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο Μόναχο κατάφερε να φθάσει στα ημιτελικά και να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ δύο φορές. Ταξίδεψε στη Γερμανία με 56.55 που είχε σημειώσει στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν. Έκανε στις σειρές, στο Μόναχο, 56.45 και στις ημιτελικές σειρές και από τον πρώτο διάδρομο που είχε κληρωθεί, έτρεξε σε 56.14. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση την έχει κάνει να θέλει να παρατείνει την αγωνιστική σεζόν. «Η Δήμητρα είναι σε καλή κατάσταση. Το έδειξε πάλι και η τελευταία προπόνηση που κάναμε στα Χανιά. Είναι καλά σωματικά και γι’ αυτό της έχω προτείνει να κάνει άλλη μια κούρσα. Αναζητούμε μίτινγκ στο εξωτερικό και περιμένουμε απάντηση. Υπάρχει το μίτινγκ στο Ροβερέτο στις 30 Αυγούστου και μετά δύο αγώνες στην Ουγγαρία. Θεωρώ καλύτερο και πιο πιθανόν να τρέξει η Δήμητρα στις 2 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη (σ.σ. 6/9 μίτινγκ στην Πέπα). Είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει άρωμα από την πόλη που του χρόνου θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μια διοργάνωση που είναι από τους στόχους μας τη νέα σεζόν», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής της κορυφαίας μας αθλήτριας, Μιχάλης Μανουσάκης.

Η 25χρονη θα επιδιώξει να κατεβεί τα 56 δευτερόλεπτα στο αγώνισμα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία