Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος επέστρεψε από το Μόναχο και τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα 4x100μ., αλλά δεν θέλει να κλείσει ακόμη τη σεζόν.

Γιάννης Νυφαντόπουλος: «Δεν έχει κλείσει η σεζόν όπως μου αρμόζει»- Περιμένει απάντηση από μίτινγκ

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στα 100μ. με 10.28 που πέτυχε στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος επέστρεψε από το Μόναχο και τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα 4×100μ., αλλά δεν θέλει να κλείσει ακόμη τη σεζόν.

«Αναζητώ αγώνες στο εξωτερικό. Θέλω να κάνω αν είναι δυνατόν τρία ακόμη μίτινγκ. Θέλω να συνεχίσω. Δεν έχει κλείσει η σεζόν όπως μου αρμόζει. Θέλω να γράψω μια επίδοση κάτω από 10.28. Σίγουρα είναι σημαντικό ότι έκανα ένα ρεκόρ με ένα καλό χρόνο, αλλά η προπόνησή μου έχει δείξει ότι είμαι για παρακάτω. Και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο στην σκυτάλη ένιωθα πολύ καλά», δήλωσε στο Stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο σπρίντερ του Περικλή Χατζηαναστασιάδη συνεχίζει τις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά και περιμένει απάντηση από τους διοργανωτές μίτινγκ στο εξωτερικό. Σαν πρώτους αγώνες που θέλει να τρέξει είναι την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου στο μίτινγκ στο Ροβερέτο ή στη Λουκέρνη. Μετά στις 4 Σεπτεμβρίου στο ISTAF στο Βερολίνο.

Ο 31χρονος αθλητής πέτυχε φέτος ατομικό ρεκόρ με 10.28 που σημείωσε στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν. Μια διοργάνωση που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης, κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και ήταν δεύτερος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία