Γενικά
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τους αγώνες «Κώστας Σπανίδης», που έγιναν στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή.

Οι αθλητές των ρίψεων ξεχώρισαν στους αγώνες «Κώστας Σπανίδης»

Στους αγώνες «Κώστας Σπανίδης» ξεχώρισαν κυρίως οι ρίπτες. Ο Παυλίδης στη δισκοβολία έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τους αγώνες «Κώστας Σπανίδης», που έγιναν στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή.

Αρκετοί νέοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν το παρών στη διοργάνωση και να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους. Ανάμεσα σε αυτούς ο Δημήτρης Παυλίδης (ΑΣ Αίας Κιλκίς), που βρήκε το δρόμο για βολές πάνω από τα 60,00 μέτρα στη δισκοβολία Ανδρών Κ20.

Ο νεαρός που γυμνάζεται με τον πατέρα του, Αλέξανδρο Παυλίδη, ήταν νικητής στη δισκοβολία Ανδρών Κ20 με 60,27 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 58,27μ., που είχε από την περσινή σεζόν. Ο νεαρός επανέλαβε και το όριο για το Παγκόσμιο του Κάλι, το οποίο είχε πετύχει πριν λίγες ημέρες στις Σέρρες. Ο Παυλίδης πέτυχε πολύ καλή βολή και με το 2κ. δίσκο, όπου σημείωσε 55,51μ., επίδοση που επίσης αποτελεί ρεκόρ του.

Στη σφυροβολία Ανδρών Κ20 o Γιάννης Κορακίδης (ΓΣ Μανδρών) ήταν νικητής με 77,41μ., επίδοση πολύ κοντά στο ρεκόρ του, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Νικόλας Πολυχρονίου ακολούθησε με 75,99μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Τρεις αθλητές από το ΓΣ Μανδρών κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στη σφυροβολία Ανδρών Κ18. Νικητής αναδείχθηκε ο Παύλος Τζαμτζής με 66,58μ., ακολούθησε ο γεννημένος το 2007, Αποστόλης Τζαμτζής, με 65,57 μ. και τρίτος ήταν ο Δημήτρης Στεργίου με 62,81μ.

Στα 400μ. εμπόδια νικήτρια ήταν η Ολυμπία Καραγιάννη με 60.10 και ακολούθησε η νεάνιδα Βασιλική Μητσιούλη (Ζευς Τρικάλων) με 60.40, ενώ στο επί κοντώ επικράτησε η Εύα Κοτσαχείλη (4,00μ.) με 4,00μ. και ακολούθησε η 17χρονη Ηλιάνα Τριανταφύλλου (ΓΣ Σέρρες 93) με την ίδια επίδοση.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία