Ρίψεις
Οι 1οι Αγώνες Ρίψεων «Γιάννης Φράγκογλου» έγιναν στις Σέρρες, στη μνήμη του προπονητή, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον covid-19.

Καλές επιδόσεις στους 1ους Αγώνες ρίψεων «Γιάννης Φράγκογλου»- Αποτελέσματα

Στους 1ους Αγώνες Ρίψεων «Γιάννης Φράγκογλου» ξεχώρισαν ο Δημήτρης Παυλίδης με 56,88μ. στο δίσκο και ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 19,24μ. στη σφαίρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι 1οι Αγώνες Ρίψεων «Γιάννης Φράγκογλου» έγιναν στις Σέρρες, στη μνήμη του προπονητή, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον covid-19.

Οι επιδόσεις στους αγώνες ήταν αρκετά καλές κυρίως από τος νεαρούς και τις νεαρές που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κ20 και το Ευρωπαϊκό Κ18. Ο Δημήτρης Παυλίδης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν, αφού έστειλε το δίσκο (Κ20) στα 56,88 μ. κι έδειξε σταθερότητα σε μεγάλες βολές.

Στη δισκοβολία Αγοριών Κ18 ο Χρήστος Παπαδόπουλος επικράτησε με 55,50, ενώ στη σφυροβολία Αγοριών Κ18 ο Δημήτρης Κυρίτσης ολοκλήρωσε έναν ακόμη αγώνα με βολή πάνω από τα 71,00 μ., επικρατώντας με 71,79 μέτρα. Δεύτερος με 68,50 μ. ήταν ο Παύλος Τζαμτζής, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

Τις σταθερές βολές συνέχισε ο Γιάννης Κορακίδης, που έστειλε τη σφύρα στα 76,35 μ., που είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις του με το εφηβικό όργανο
Σε δύο αγωνίσματα πήρε μέρος η 15χρονη Μαρία Ραφαηλίδου, που έστειλε το ακόντιο στα 44,53 μ. και πλησίασε το ατομικό της ρεκόρ, ενώ σημείωσε 15,50 μ. στη σφαιροβολία. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι συνέχισαν τους αγώνες με τον πρώτο να αναδεικνύεται σήμερα νικητής στη σφαιροβολία με 19,24 μ. και τον δεύτερο να ακολουθεί με 19,18 μέτρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_1ου_ΑΓΩΝΑ_ΡΙΨΕΩΝ_-_ΓΙΑΝΝΗΣ_ΦΡΑΓΓΟΓΛΟΥ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία