Γενικά
Στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 15 Ιουνίου διεξήχθησαν με επιτυχία οι αγώνες «Κώστας Σπανίδης». Ξεχώρισαν οι ρίψεις.

Αγώνες «Κώστας Σπανίδης»- Φωτογραφίες

Στους αγώνες «Κώστας Σπανίδης» ξεχώρισαν ο Παυλίδης με 60,27μ. στη δισκοβολία και ο Κορακίδης με 77,41μ. στη σφυροβολία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 15 Ιουνίου διεξήχθησαν με επιτυχία οι αγώνες «Κώστας Σπανίδης». Ξεχώρισαν οι ρίψεις.

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Δημήτρης Παυλίδης (ΑΣ Αίας Κιλκίς), που ήταν νικητής στη δισκοβολία Ανδρών Κ20 με 60,27μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 58,27μ., που είχε από την περσινή σεζόν. Ο νεαρός επανέλαβε και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι, το οποίο είχε πετύχει πριν λίγες ημέρες στις Σέρρες. Ο Παυλίδης πέτυχε πολύ καλή βολή και με το 2κ. δίσκο, όπου σημείωσε 55,51μ., επίδοση που επίσης αποτελεί ρεκόρ του.

Στη σφυροβολία Ανδρών Κ20 o Γιάννης Κορακίδης (ΓΣ Μανδρών) ήταν νικητής με 77,41μ., επίδοση πολύ κοντά στο ρεκόρ του, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Νικόλας Πολυχρονίου ακολούθησε με 75,99μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Τρεις αθλητές από το ΓΣ Μανδρών κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στη σφυροβολία Ανδρών Κ18. Νικητής αναδείχθηκε ο Παύλος Τζαμτζής με 66,58μ., ακολούθησε ο γεννημένος το 2007, Αποστόλης Τζαμτζής, με 65,57μ. και τρίτος ήταν ο Δημήτρης Στεργίου με 62,81μ.

Από εκεί και πέρα είχαμε: Στα 400μ. εμπόδια νικήτρια ήταν η Ολυμπία Καραγιάννη με 60.10 και ακολούθησε η νεάνιδα Βασιλική Μητσιούλη (Ζευς Τρικάλων) με 60.40, ενώ στο επί κοντώ επικράτησε η Εύα Κοτσαχείλη με 4,00μ. και ακολούθησε η 17χρονη Ηλιάνα Τριανταφύλλου (ΓΣ Σέρρες 93) με την ίδια επίδοση.

Τα αποτελέσματα

Ο φακός του Άγγελου Ζυμάρα «συνέλαβε» στιγμές από τους αγώνες…

Φωτογραφίες: azsportsimages/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία