Σκυταλοδρομία 4x400μ.
Η Ανδριάνα Φέρρα κατάφερε να κάνει δυναμική επιστροφή τη φετινή σεζόν και να πάρει μια θέση με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ανδριάνα Φέρρα ετοιμάζεται για την σκυτάλη στο Μόναχο, μετά την ατυχία στα 400μ.

Η Ανδριάνα Φέρρα ήταν άτυχη και δεν μπόρεσε να προκριθεί στις 36 στα 400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ανδριάνα Φέρρα κατάφερε να κάνει δυναμική επιστροφή τη φετινή σεζόν και να πάρει μια θέση με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι βασικό μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας 4×400μ. που θα αγωνιστεί στο Μόναχο.

Η αθλήτρια του Ανδρέα Λιναρδάτου αναχωρεί την Παρασκευή για τη γερμανική πόλη. Από τη μία έχει τη χαρά της συμμετοχής στη διοργάνωση στην σκυτάλη, από την άλλη της έχει μείνει η πίκρα από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να προκριθεί στο ατομικό αγώνισμα, τα 400μ.

«Για μια θέση έμεινα εκτός και έγιναν και κάποιοι άλλοι συνδυασμοί που μου στέρησαν τη συμμετοχή στα 400μ. Είναι μια γκαντεμιά όπως εξελίχθηκε που μου αφήνει μια απογοήτευση. Πιστεύω ότι ένας από τους παράγοντες, εκ του αποτελέσματος, ήταν το μίτινγκ στη Βάρη, όπου ο δυνατός αέρας μου στέρησε μια καλύτερη επίδοση και βαθμούς στο ράνκινγκ. Τώρα σε ό,τι αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η απουσία της Ειρήνης Βασιλείου είναι σημαντική, γιατί πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα στα 4×400μ. με την προσθήκη της θα ήταν ακόμη πιο δυνατή. Είναι πάντως, μια αξιόλογη ομάδα και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να κάνω ότι καλύτερο μπορώ», δήλωσε στο Stivositime η αθλήτρια του Ολυμπιακού.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στα 400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προκρίθηκαν 36 αθλήτριες. Δόθηκε wild card στην πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018, την Πολωνή Γιουστίνα Σβιέτι- Έρσετιτς. Έτσι, οι Πολωνές θα έχουν τέσσερις αθλήτριες στο αγώνισμα. Επιπλέον δόθηκαν δύο θέσεις καθολικότητας στη Μάλτα και το Γιβραλτάρ.

Η Ανδριάνα Φέρρα έχει φετινό ρεκόρ στα 400μ. 53.19 που είχε σημειώσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Με την σκυτάλη η καλύτερη επίδοση έγινε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ με 3.33.65.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία