Γενικά
Η Ιωάννα Σιώμου θα έχει τρεις αθλήτριες, την Μαρίγια Βούκοβιτς, την Τατιάνα Γκούσιν και την Ελισάβετ Πεσιρίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με το Μαυροβούνιο η Ιωάννα Σιώμου στο Μόναχο για Βούκοβιτς, Γκούσιν και Πεσιρίδου

Η Ιωάννα Σιώμου θα αναχωρήσει στις 16 Αυγούστου και πιστεύει ότι και οι τρεις αθλήτριές της έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καλές εμφανίσεις στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ιωάννα Σιώμου θα έχει τρεις αθλήτριες, την Μαρίγια Βούκοβιτς, την Τατιάνα Γκούσιν και την Ελισάβετ Πεσιρίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα προπονήτρια θα ταξιδέψει στο Μόναχο στις 16 Αυγούστου με την ομάδα του Μαυροβουνίου. Το γεγονός ότι προπονεί την κορυφαία αθλήτρια της γειτονικής χώρας της δίνει τη δυνατότητα να παίρνει διαπίστευση. Αυτό με τη σειρά του δίνει τη δυνατότητα στον ΣΕΓΑΣ να έχει μια θέση παραπάνω.

Η Τατιάνα Γκούσιν και η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναχωρούν το Σάββατο 13 Αυγούστου για τη Γερμανία.

«Είναι σε καλή κατάσταση και περιμένω να κάνουν μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Νομίζω ότι περισσότερο είναι θέμα ψυχολογίας και για τις δύο στο Μόναχο. Η Τατιάνα μπορεί να κοιτάζει πια τα 2 μέτρα στο ύψος. Είναι σε καλή κατάσταση και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλό στο Μόναχο. Το ίδιο θα πω και για την Μαρίγια, που έχει συνέλθει και είναι καλύτερα. Στον τελευταίο της αγώνα στην Πολωνία είχε κάποια προβλήματα, αλλά γενικά δεν ήταν καλός αγώνας για όλες», δήλωσε στο Stivostime η ομοσπονδιακή τεχνικός.

Η Μαρίγια Βούκοβιτς αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο μίτινγκ στο Χορζόφ και με 1,88μ. πήρε την 4η θέση. Έχει φετινό ρεκόρ 1,95μ. από τα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα και ατομικό ρεκόρ 1,97μ.

Από την άλλη η Τατιάνα Γκούσιν έχει περάσει φέτος το 1,90μ. που έκανε δύο φορές στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και έχει ατομικό ρεκόρ 1,91μ. και στον κλειστό 1,94μ.

Τέλος, η Ελισάβετ Πεσιρίδου κατάφερε παρά τα προβλήματα μέσα στη σεζόν να είναι παρούσα στο Μόναχο. Έχει φετινό ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια 13.17 που πέτυχε στα ημιτελικά των Μεσογειακών Αγώνων στο Οράν. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 12.93.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία