Γενικά
Ο Γιώργος Πομάσκι εκτός από μεγάλος προπονητής, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μασάει τα λόγια του και πολλές φορές μιλάει έξω από τα δόντια.

Γιώργος Πομάσκι: «Οι καλεσμένοι μπήκαν σε λάθος πόρτα στον ΣΕΓΑΣ»!

Ο Γιώργος Πομάσκι τόνισε πώς θα έπρεπε κανονικά να ενωθούν όλοι πίσω από αυτό που γίνεται στον ΣΕΓΑΣ για να πάει το καράβι του στίβου μπροστά και όχι προς τα κάτω!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιώργος Πομάσκι εκτός από μεγάλος προπονητής, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μασάει τα λόγια του και πολλές φορές μιλάει έξω από τα δόντια.

Έχοντας φάει με το κουτάλι τα γήπεδα, με τεράστια εμπειρία, προσπαθεί τώρα και από τη θέση του συντονιστή αλμάτων στον ΣΕΓΑΣ να βοηθήσει τους προπονητές, αλλά να δώσει και τα «φώτα» του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνεργασία που υπάρχει στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ με τους προπονητές κυρίως, των οριζόντιων αλμάτων και με τους αθλητές. Ανάμεσα σε αυτούς που γυμνάζονται είναι ο Δημήτρης Βασιλικός, ο Παναγιώτης Μπαλταδούρος και ο Παναγιώτης Μαρκιανίδης που προπονεί τον Δημήτρη Τσιάμη. Ένα καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και είναι σίγουρο ότι θα φέρει αποτελέσματα.

Όμως πέρα από την προπονητική, δυστυχώς υπάρχουν έντονα πολιτικά συμφέροντα στον στίβο και τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί αρνητικά το όνομά του.

«Οι καλεσμένοι μπήκαν σε λάθος πόρτα στον ΣΕΓΑΣ», λέει με υπονοούμενο ο Έλληνας προπονητής. «Η μεγάλη μάχη στον ΣΕΓΑΣ δεν είναι αθλητική. Αθλητισμό κάνουμε, όχι πολιτική. Δεν χαρακτηρίζουμε τους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, η Σοφία Σακοράφα που έχει κάνει και κάνει κάποιες κινήσεις στην Ομοσπονδία. Πρέπει να ενωθούμε όλοι πίσω από αυτό που γίνεται και να βοηθήσουμε όπου μπορούμε να πάει το καράβι μπροστά και όχι να το τραβάμε προς τα κάτω, ούτε καν πίσω! Λυπάμαι. Στον στίβο δεν χωράνε μικροπολιτικές», κατέληξε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Γιώργος Πομάσκι είναι ο προπονητής φυσικά του ολυμπιονίκη και πρωταθλητή Ευρώπης φέτος στο μήκος Μίλτου Τεντόγλου και χαίρει της εκτίμησης και σεβασμού του μεγαλύτερου αριθμού των προπονητών και όχι μόνο. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις, για άλλους όπως φαίνεται, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία