Γεράσιμος Μανωλίδης
Η Σοφία Σακοράφα απέδειξε περίτρανα πως εκτός από αποστάσεις, γνωρίζει πολύ καλά να κρατά και ισορροπίες μέσα στον ΣΕΓΑΣ. Μετρ της διοίκησης.

Αι Ειδοί του Μαρτίου στον ΣΕΓΑΣ

Η Σοφία Σακοράφα απέδειξε περίτρανα πως εκτός από αποστάσεις, γνωρίζει πολύ καλά να κρατά και ισορροπίες μέσα στον ΣΕΓΑΣ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τον πεσμένο, όσο παραμένει κάτω, δεν πρέπει να τον κλωτσάς περισσότερο. Πολλώ δε, όταν η σύγχυση που επικρατεί είναι εύλογη και εξηγήσιμη. Τι να κάνει και το Sportsfeed τη στιγμή που βλέπει την Αναγέννηση να πνέει τα λοίσθια; Τι να κάνει όταν αποκαλύπτεται περίτρανα πως ο Βασίλης Οικονόμου κινεί τα νήματα, ερήμην όλων των υπολοίπων;

Η Τασούλα Κελεσίδου έκανε κίνηση ματ με τη φυγή της από την Αναγέννηση. Από αυτή κέρδισαν ο στίβος και η ίδια ασφαλώς. Κερδισμένη βγαίνει και η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Βγαίνει κερδισμένη διότι ήθελε να βγει να κερδισμένη. Και αυτή είναι η πραγματικότητα και η διαφορά. Οι δυνατότητες ελιγμού που έχει η Σοφία Σακοράφα, ή για αν το γράψουμε διαφορετικά, οι δυνατότητες ελιγμού που δεν έχει ο Βασίλης Οικονόμου. Απόδειξη, πως η πρόεδρός της ομοσπονδίας, ακόμα και στην προπονητική αρένα κερδίζει. Διότι, τα αθλητικά γαλόνια του παρελθόντος δεν μπαίνουν καν στην κουβέντα.

Κι όλα αυτά, μέσα Μάρτη. «Να φοβάσαι τις Ειδούς του Μαρτίου» σαν άλλος Ιούλιος Καίσαρας άκουγε δεξιά κι αριστερά η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και το πήρε το μήνυμα. Για άλλον χτύπαγε η καμπάνα. Η Τασούλα Κελεσίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ΕΟΕ. Η Αναγέννηση αντανακλαστικά ανακοίνωσε τη διαγραφή της, με τους Οικονόμου και Νικολάου να βάζουν μπροστά τον Νίκο Τσώνη για να σώσει τα προσχήματα. Η ΑΚΑΣ απλά παρακολούθησε τις εξελίξεις στωικά. Η σιωπή αποδείχθηκε χρυσός και οι Κελεσίδου, Τσώνης έμειναν μοναδικοί υποψήφιοι για τη θέση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ.

Η υποψήφια πρόεδρος της Αναγέννησης για τον ΣΕΓΑΣ, είναι υποψήφια για τη θέση της ΕΟΕ, θα κερδίσει το πόστο και από όλο αυτό βγαίνει χαμένη από την Αναγέννηση και κερδισμένη η ΑΚΑΣ. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά για να «εξουδετερώσεις» τον αντίπαλό σου. Αρκεί απλά να τον αφήσεις να εκτεθεί μόνος του. Και εκτέθηκε…

Κούκος μονός πλέον το Sportsfeed κινείται σε αχαρτογράφητα νερά, προσπαθώντας να βαφτίσει το ψάρι κρέας. Από τη μία ο Θανάσης Νικολάου που επιχειρεί με τακτά άρθρα να τραβήξει το… αυτί του κακού Υφυπουργού, επειδή δεν είναι πιο… κακός από όσα πραγματικά μπορεί. Νομοθετεί πραξικοπηματικά και επειδή αφήνει την εφαρμογή για τους επόμενους, δεν αρέσει. Είναι και η Γενική Συνέλευση που έρχεται… Οι εκπρόσωποι των σωματείων που θα παραστούν σε αυτή, θα είναι οι νόμιμοι, έχοντας τη θέση τους με τις προβλεπόμενες και ορθές διαδικασίες.

Ο «γνωστός» δημοσιογράφος, από την άλλη, γράφει για τις τρεις τάσεις του ΣΕΓΑΣ. Την τρίτη τάση την ήθελε η Αναγέννηση η ίδια. Αυτό που δεν υπολόγισε είναι πως θα της γύρισε μπούμερανγκ. Όπως τη δημιούργησε, έτσι αυτή προσαρτήθηκε στην άλλη πλευρά. Βάζει στο «μπλέντερ» ότι του κατέβει στο κεφάλι. «Σπηλιές», πτώση της προέδρου, δεν σέβεται ούτε τη μνήμη όσων έφυγαν. Τακτικές άλλων δεκαετιών που έχουν ξεφτίσει. Ξέρετε: «λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει». Τη Σοφία Σακοράφα δε, την ρίχνει από την προεδρία κάθε εβδομάδα.

  • Μόνο που η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ με τους χειρισμούς της ξεπερνά κάθε σκόπελο και εμφανίζεται ολοένα και πιο ισχυρή. Λιγοστεύουν οι «εχθροί», πληθαίνουν οι φίλοι. Η Σοφία Σακοράφα απέδειξε περίτρανα πως εκτός από αποστάσεις, γνωρίζει πολύ καλά να κρατά και ισορροπίες.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης - Αρθρογραφία