Κλειστός Στίβος
Με πολλά οργανωτικά προβλήματα ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. World Athletics και Οργανωτική ήταν απροετοίμαστοι.

Βελιγράδι: Προβλήματα με το καλημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Με πολλά οργανωτικά προβλήματα ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. World Athletics και Οργανωτική ήταν απροετοίμαστοι. Οι εκπρόσωποι Τύπου και οι φωτογράφοι περίμεναν με τις ώρες, πρωί πρωί έξω από την Αρένα. Από μία σιδερένια πόρτα και με ένα check point υπήρχε αναμονή περίπου 40 λεπτά και μέσα στο κρύο. Πάλι καλά που δεν […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με πολλά οργανωτικά προβλήματα ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. World Athletics και Οργανωτική ήταν απροετοίμαστοι.

Οι εκπρόσωποι Τύπου και οι φωτογράφοι περίμεναν με τις ώρες, πρωί πρωί έξω από την Αρένα. Από μία σιδερένια πόρτα και με ένα check point υπήρχε αναμονή περίπου 40 λεπτά και μέσα στο κρύο. Πάλι καλά που δεν έβρεχε! Υπήρχαν μάλιστα, και διαμαρτυρίες.

Και το ίντερνετ…. σερνόταν και δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο πρωινό πρόγραμμα. Κάποια στιγμή ήταν όλοι εκτός! Και φυσικά ένα από τα μόνιμα προβλήματα που ειδικά σε κλειστά στάδια δεν επιτρέπεται. Οι θέσεις των περισσότερων δημοσιογράφων με τη μικτή ζώνη απέχει πολύ. Πρέπει να πετάξεις για να φτάσεις!

Ουρές και για τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές και να φανταστεί κανείς ότι δεν ήταν πολλοί, λόγω της σειράς του προγράμματος αγωνισμάτων

Το στάδιο δαιδαλώδες και με σκαλωσιές. Χάνεσαι!

Το θετικό ήταν οι εθελοντές που κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία