Άλμα εις ύψος
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το φετινό «γκαλά» γυναικών στη Φιλοθέη. Ένα από τα καλά αγωνίσματα, αναμένεται να είναι το ύψος γυναικών.

Δυνατό ύψος γυναικών στο «γκαλά» στη Φιλοθέη

Στο ύψος μετέχουν η Μαυροβούνια Βούκοβιτς, η Τσέχα Χρούμπα, η Σέρβα Τόπιτς, η Κύπρια Χαραλάμπους και οι καλύτερες Ελληνίδες άλτριες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το φετινό «γκαλά» γυναικών στη Φιλοθέη. Ένα από τα καλά αγωνίσματα, αναμένεται να είναι το ύψος γυναικών.

Το αγώνισμα είναι «γεμάτο» και αφήνει πολλές υποσχέσεις. Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη θα δουν μερικές από τις καλύτερες άλτριες από το εξωτερικό και τις κορυφαίες Ελληνίδες.

Θ’ αγωνιστεί η Μαρίγια Βούκοβιτς, που ως γνωστόν προετοιμάζεται στην Ελλάδα με προπονήτρια την Ιωάννα Σιώμου. Η Μαυροβούνια, που έχει ατομικό ρεκόρ 1,97μ., έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν και έχει καλύτερη επίδοση 1,93μ. που είχε σημειώσει στα «Βεργώτεια».

Από τη Σερβία θα έρθει η Ανγκελίνα Τόπιτς που εντυπωσίασε πριν από λίγες ημέρες σε σχολικούς αγώνες στο Κράλιεβο, όπως έγραψε και το Stivositme. Πέρασε το 1,93μ. και σημείωσε ατομικό ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στις ηλικίες Κ18 και Κ20. Έσπασε επίσης, το ρεκόρ Σερβίας Κ20 που κρατούσε 35 χρόνια.

Παρούσα στο μίτινγκ θα είναι και η Τσέχα πρωταθλήτρια Μιχαέλα Χρούμπα. H 24χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 1,94μ. και στον κλειστό 1,95μ.

Θα μετάσχει και η Κύπρια πρωταθλήτρια Δέσποινα Χαραλάμπους που έχει ατομικό ρεκόρ 1,84μ.

Θα πάρουν μέρος και οι κορυφαίες Ελληνίδες άλτριες. Η Τατιάνα Γκούσιν, η Ιωάννα Ζάκκα, η Ελευθερία Χριστογεώργου, η Παναγιώτα Δόση, η Δέσποινα Μαλταμπέ και η Άλκηστις Βαγγέλη.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία