Γενικά
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου διεξάγονται τα «Δρόμεια» στη Βάρη. Μετέχουν πολλοί Έλληνες πρωταθλητές των ταχυτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα «Δρόμεια» την Πέμπτη 2 Ιουνίου στη Βάρη

Στα Δρόμεια θα γίνουν σκυταλοδρομίες με μεγάλη συμμετοχή από χώρες του εξωτερικού και θα αποτελέσουν ένα δυνατό τεστ για τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου διεξάγονται τα «Δρόμεια» στη Βάρη. Μετέχουν πολλοί Έλληνες πρωταθλητές των ταχυτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι αγώνες θα γίνουν στο δημοτικό στάδιο της Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής». Το διεθνές μίτινγκ δρόμων ταχύτητας και σκυταλοδρομιών εθνικών ομάδων με την επωνυμία «Δρόμεια», έχει ενταχθεί στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour Bronze» Special.

Κορυφαίοι αθλητές από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Σερβία, τη Γερμανία, τον Καναδά, τη Βρετανία, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία θα αγωνιστούν στα ατομικά αγωνίσματα. Έντονο συναγωνισμό θα έχουν οι Έλληνες και Κύπριοι πρωταθλητές που επίσης, θα συμμετάσχουν, στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν και να «κυνηγήσουν» τα όρια για την συμμετοχή τους στις διεθνείς διοργανώσεις.

Εκτός από τα ατομικά αγωνίσματα και στα αγωνίσματα σκυταλοδρομιών έχουν ήδη οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι εθνικές ομάδες της Γαλλίας, του Βελγίου, της Βρετανίας, της  Πορτογαλίας, της  Δανίας, της  Ρουμανίας, της Κύπρου, της Ιρλανδίας, της Σλοβενίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας σε ένα δυνατό τεστ για την εθνική μας ομάδα.

Τους αγώνες, που διεξάγονται από το 2018, διοργανώνει ο ΑΟ Δρομέας Βάρης και ο Δήμος Βάρης- Βούλας με την αιγίδα και τη στήριξη του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία