Δρόμοι
Το μίτινγκ Δρόμεια 2022 άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής. Ο αγώνας, μετά από αίτημα των διοργανωτών, θα διεξαχθεί 1 Ιουνίου αντί για 8 Ιουνίου.

Αλλάζουν ημερομηνία τα Δρόμεια 2022. Πήγαν 1 Ιουνίου στη Βάρη

Τα Δρόμεια 2022 έχουν αναβαθμιστεί και αναμένεται να αποτελέσουν το ραντεβού των αθλητών και αθλητριών στα σπριντ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το μίτινγκ Δρόμεια 2022 άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής. Ο αγώνας, μετά από αίτημα των διοργανωτών, θα διεξαχθεί 1 Ιουνίου αντί για 8 Ιουνίου.

Πρόκειται για το μίτινγκ στις ταχύτητες που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και διεξάγεται στη Βάρη. Τον αγώνα τρέχουν ο παλιός πρωταθλητής στα σπριντ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Χάρης Παπαδιάς και η παλιά αθλήτρια Αριάδνη Δάδα. Μάλιστα, φέτος το μίτινγκ αναβαθμίστηκε και θα δώσει σημαντικούς βαθμούς στο ράνκινγκ για τους αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος. Συγκεκριμένα ανήκει στην κατηγορία C.

Η Sportime είχε παρουσιάσει τον περασμένο Ιανουάριο τις κατηγορίες των μίτινγκ. Άλλωστε το ράνκινγκ είναι άκρως απαραίτητο, αφού δίνει πρόκριση στις μεγάλες διοργανώσεις. Στα Δρόμεια αναμένεται να πάρουν μέρος πολλοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ και το τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου, μπορεί να πάρουν μέρος και οι εθνικές ομάδες σκυταλοδρομίας. Μία από τις διοργανώσεις που κυνηγούν οι ομάδες σκυταλοδρομίας είναι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι πέρσι τα Δρόμεια είχαν διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία