Γενικά
Παρουσία τριών πρωταθλητών Κώστα Δουβαλίδη, Γιάννη Νυφαντόπουλου και Δήμητρας Γναφάκη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη για τα «Βενιζέλεια».

Χανιά: Η συνέντευξη Τύπου για τα «Βενιζέλεια»

Οι τρεις Έλληνες πρωταθλητές ευελπιστούν για μια καλή εμφάνιση την Κυριακή στο μίτινγκ Βενιζέλεια στα Χανιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παρουσία τριών πρωταθλητών Κώστα Δουβαλίδη, Γιάννη Νυφαντόπουλου και Δήμητρας Γναφάκη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη για τα «Βενιζέλεια».

Αποστολή Χανιά: Τόλης Λελεκίδης

Η συνέντευξη Τύπου για το διεθνές μίτινγκ που διεξάγεται την Κυριακή στο στάδιο «Έλενας Βενιζέλου» στα Χανιά έγινε στο κλειστό του σταδίου.
Στο πάνελ των ομιλητών κάθισαν ακόμη ο πρόεδρος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο πρόεδρος του Κύδωνα Χανίων Σάκης Κουβάτσος και ο πρόεδρος του σταδίου, Παναγιώτης Σβουράκης.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου, που θα δώσω το παρών σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα που γίνεται στην πόλη μου. Σας ευχαριστούμε που με τις ενέργειες σας κάθε χρόνο το μίτινγκ είναι αναβαθμισμένο. Με μεγάλη χαρά μου χαρά επιστρέφω στη διοργάνωση στο βασικό μου αγώνισμα τα 400 μ. εμπόδια», είπε η Δήμητρα Γναφάκη που παρότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ανησυχεί για το πως θα είναι στον αγώνα της Κυριακής, εξαιτίας της εξαγωγής φρονιμίτη, που αναγκάστηκε να κάνει εκτάκτως την Παρασκευή.

«Ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που είμαστε εδώ γι΄ αυτή τη διοργάνωση, μία από τις ιστορικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας. Είναι ευχάριστο και ενθαρρυντικό, να βλέπουμε ένα από τα ιστορικότερα μίτινγκ της χώρας, το οποίο διοργανώνεται από τους δύο κορυφαίους συλλόγους της πόλης να εξελίσσεται και να προοδεύει δίνοντας την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους αθλητές να μετέχουμε σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου. Νιώθω περήφανος που ανήκω στο Βενιζέλο είμαι εδώ και 12 χρόνια εδώ και πλέον νιώθω κι εγώ Χανιώτης», είπε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Από την πλευρά του ο Κώστας Δουβαλίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στα Χανιά για να πάρω μέρος σε μία από τις ιστορικότερες διοργανώσεις της χώρας, την οποία διοργανώνει ο σύλλογος μου μαζί με τον Κύδωνα. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες, όλοι οι αθλητές να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ το σύλλογο μου, που μου δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχω στη διοργάνωση. Ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει στο στάδιο να ευχαριστηθεί τους αγώνες».

Την αισιοδοξία τους για εξαιρετικούς αγώνες εξέφρασαν τόσο ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος του ΓΣ Βενιζέλος, Γιώργος Γιατρουδάκης, όσο και ο πρόεδρος του Κύδωνα Χανίων, Σάκης Κουβάτσος.

Το διεθνές μίτινγκ Βενιζέλεια- Χανιά ανήκει στην κατηγορία Bronze του Contenental Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία