Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Ο Χρήστος Κοτίτσας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Βέλγιο για ν' αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ του Όρντετζεμ. Μια δηλητηρίαση τον άφησε εκτός.

Άτυχος ο Χρήστος Κοτίτσας, έπαθε δηλητηρίαση και έχασε το μίτινγκ στο Βέλγιο

Ο Χρήστος Κοτίτσας έχει τρέξει φέτος τα 800μ. σε 1.48.13, επίδοση που είναι κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Κοτίτσας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Βέλγιο για ν’ αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ του Όρντετζεμ. Μια δηλητηρίαση τον άφησε εκτός.

Άτυχος στάθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής που από φαγητό που έφαγε, έπαθε δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει για το μίτινγκ της βελγικής πόλης. Ο αθλητής της Πίτσας Παρχαρίδου παρότι ήταν άτυχος και μέσα στη σεζόν, καθώς κόλλησε Covid-19, έχει καταφέρει να δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Έτρεξε δύο φορές τα 800μ. σε 1.48.13, κοντά στο ατομικό του ρεκόρ που είναι 1.48.07. Έκανε 1.48.13 τόσο στο μίτινγκ στη Λεμεσό, όσο και στην Καλαμάτα. Τώρα θα προσπαθήσει να αναρρώσει γρήγορα, θα ρίξει το βάρος στην προπόνηση και θέλει να αγωνιστεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα 18-19 Ιουνίου. Εν συνεχεία θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που γίνεται 25-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Εν τω μεταξύ κανονικά αγωνίζονται το Σάββατο στο μίτινγκ του Όρντετζεμ στα 800μ. ο Χαρίδημος Ξενιδάκης με τον Χαράλαμπο Λαγό.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία