Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Ο Χρήστος Κοτίτσας συνεχίζει τους αγώνες του στο εξωτερικό και το Σάββατο μετέχει στο μίτινγκ του Όρντετζεμ μαζί με τους Ξενιδάκη και Λαγό.

Για το ρεκόρ ο Κοτίτσας στο Βέλγιο, μαζί και ο Ξενιδάκης με τον Λαγό

Ο Κοτίτσας στην Καλαμάτα ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ στα 800μ., ενώ τόσο ο Ξενιδάκης, όσο και ο Λαγός έκαναν ατομικά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Κοτίτσας συνεχίζει τους αγώνες του στο εξωτερικό και το Σάββατο μετέχει στο μίτινγκ του Όρντετζεμ μαζί με τους Ξενιδάκη και Λαγό.

Οι τρεις Έλληνες αθλητές προέρχονται από μία πολύ καλή παρουσία στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο. Ο Χρήστος Κοτίτσας ήταν νικητής στην κούρσα των 800μ. με 1.48.13, ο οποίος ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ. Μάλιστα, είχε σημειώσει την ίδια επίδοση και στο μίτινγκ στη Λεμεσό. Ο αθλητής της Πίτσας Παρχαρίδου ψάχνει τώρα τον αγώνα που θα μπορέσει να πετύχει ατομικό ρεκόρ. Έχει 1.48.07 από πέρσι.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να πετύχω ατομικό ρεκόρ. Πιστεύω ότι το 1.48 που έχω (1.48.07) δεν με αντιπροσωπεύει και μπορώ να κατεβώ το 1.48. Αν πάνε όλα καλά στους επόμενους αγώνες μου πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Στην Καλαμάτα μέχρι τα 600μ. πήγα καλά, μετά κλείστηκε και αυτό μου στέρησε κάτι καλύτερο. Θα το προσπαθήσω το Σάββατο στο Βέλγιο», δηλώνει στο Stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής. Στο παραδοσιακό μίτινγκ ειδικά των μεσαίων αποστάσεων στο Όρντετζεμ θα είναι και ο Χαρίδημος Ξενιδάκης με τον Χαράλαμπο Λαγό.

Στην Καλαμάτα ο Ξενιδάκης, που γυμνάζεται με τον Μιχάλη Αναγνώστου, συνέτριψε το ατομικό του. Τερμάτισε σε 1.48.63 και είχε 1.50.07. Το ίδιο και για τον Χαράλαμπο Λαγό που τερμάτισε στα «Παπαφλέσσεια» σε 1.49.44 βελτιώνοντας και εκείνος την ατομική του επίδοση. Οι τρεις αθλητές αναχωρούν την Παρασκευή για την βελγική πόλη.

Φωτογραφία: azsportsimages

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία