Γενικά
Οι διοργανωτές του 2ου Athens Sprint Men's Gala, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου προχώρησαν σε ακύρωση του μίτινγκ.

Ακυρώθηκε το 2ο Athens Sprint Men’ s Gala

Δυστυχώς υπήρξε αποχώρηση χορηγών με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να οδηγηθούν σε ακύρωση του μίτινγκ για τη φετινή χρονιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι διοργανωτές του 2ου Athens Sprint Men’s Gala, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου προχώρησαν σε ακύρωση του μίτινγκ.

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε στους διοργανωτές, τον Φ.Σ. Καλλιθέας και τον πρωταθλητή στα σπριντ Παναγιώτη Τριβυζά. Την τελευταία στιγμή και ενώ είχαν προχωρήσει και είχαν κλείσει τους αθλητές που θα έπαιρναν μέρος, οι δύο μεγάλοι χορηγοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Μια δυστυχώς ελληνική… νοοτροπία, καθώς βρισκόμαστε περίπου δύο εβδομάδες από τη διεξαγωγή του μίτινγκ. Δεν είναι δυνατόν τελευταία στιγμή να ακυρώνονται συμφωνίες. Να αναφέρουμε ό,τι το μίτινγκ έγινε πρώτη φορά πέρσι και είχε επιτυχία, καθώς έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι διοργανωτές ευελπιστούν του χρόνου το μίτινγκ να επιστρέψει στο αγωνιστικό καλεντάρι.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία