Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Σιμόν Χάνσεν θα πάρει μέρος στο φετινό Athens Sprint Men's Gala. Ο Δανός σπρίντερ θα τρέξει 100 μέτρα όπου έχει ατομικό ρεκόρ 10.24.

Ο Δανός Σιμόν Χάνσεν στο Athens Sprint Men’s Gala

Ο Σιμόν Χάνσεν ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Δανίας στα 4x100μ. που πέτυχε εθνικό ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Σιμόν Χάνσεν θα πάρει μέρος στο φετινό Athens Sprint Men’s Gala. Ο Δανός σπρίντερ θα τρέξει 100 μέτρα όπου έχει ατομικό ρεκόρ 10.24.

Ο 23χρονος ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του μίτινγκ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου. Το 2ο Athens Sprint Men’s Gala διοργανώνει ο Φ.Σ. Καλλιθέας με τη συνεργασία του Έλληνα πρωταθλητή στα σπριντ Παναγιώτη Τριβυζά. Θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο Χάνσεν έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 10.24 από πέρσι. Με την εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. της πατρίδας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο είχαν κάνει 38.16 που ήταν εθνικό ρεκόρ. Πέρσι έκανε ατομικό ρεκόρ και στα 60μ. με 6.73.

Τα 100μ. αναμένεται να είναι ένα από τα δυνατά αγωνίσματα στο μίτινγκ, που ανήκει στην κατηγορία Ε. Θα τρέξουν και πολλοί Έλληνες κορυφαίοι σπρίντερ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία