Γενικά
Το Athens Sprint Men’s Gala θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου. Το φετινό μίτινγκ αλλάζει επίπεδο. Αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές.

Αλλάζει επίπεδο το Athens Sprint Men’s Gala- Κλείνουν οι συμμετοχές αθλητών

Στο 2ο Athens Sprint Men's Gala θα γίνουν τα αγωνίσματα 100μ., 110μ. εμπόδια και 150μ., ενώ μπορεί να προστεθούν και τα 200μ. εμπόδια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Athens Sprint Men’s Gala θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου. Το φετινό μίτινγκ αλλάζει επίπεδο. Αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές.

Για δεύτερη χρονιά ο διοργανωτής Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον πρωταθλητή Παναγιώτη Τριβυζάς περιμένουν τους πρωταθλητές στα σπριντ και τα εμπόδια στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Το μίτινγκ ανήκει στην κατηγορία Ε. Θέλουμε να γίνει και bronze. Πάμε όμως βήμα βήμα, πριν ανεβάσουμε κι άλλο τον αγώνα, αφού θέλουμε να έχουμε σταθερές βάσεις. Ο προγραμματισμός ολοκληρώνεται. Προχωράει και το κλείσιμο των αθλητών. Ήδη το διάστημα που βρισκόμουν για προετοιμασία στο Βελιγράδι και στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είχα πολλές συναντήσεις με μάνατζερ», λέει στο Stivostime ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

«Όλοι σχεδόν οι αθλητές από το εξωτερικό που θα πάρουν μέρος θα προέρχονται από συμμετοχή είτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι», καταλήγει ο Έλληνας πρωταθλητής των σπριντ.

Στο μίτινγκ θα γίνουν τρία αγωνίσματα, τα 100 μέτρα, τα 110μ. εμπόδια και τα 150 μέτρα. Υπάρχει η σκέψη να μπουν και τα 200μ. εμπόδια, προκειμένου να κάνουν έναν καλό αγώνα οι αθλητές των 400μ. εμποδίων.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στα 100 μέτρα αναμένεται να πάρουν μέρος οι αθλητές που αποτελούν την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×100μ. Ανδρών και Κ20. Θα γίνουν τουλάχιστον πέντε σειρές στα 100μ. και να θυμίσουμε ότι το στάδιο στο «Σταύρος Νιάρχος» έχει έξι διαδρόμους.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία