Δημόσιοι Δρόμοι
Δύο ταλέντα των αποστάσεων η Μαρία Κάσσου και ο Πέτρος Παπαϊωάννου τέσταραν τις δυνάμεις τους και κέρδισαν τα 5χλμ. στον 6ο Αραφήνειο δρόμο.

Μαρία Κάσσου και Πέτρος Παπαϊωάννου τέσταραν τις δυνάμεις τους κερδίζοντας τον 6ο Αραφήνειο δρόμο

Ο Πέτρος Παπαϊωάννου τερμάτισε σε 16.22 και η Μαρία Κάσσου σε 18.15. Στα 10χλμ. στους άνδρες νικητής ήταν ο Χριστόφορος Γεωργόπουλος και στις γυναίκες η Κατερίνα Κουτλή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο ταλέντα των αποστάσεων η Μαρία Κάσσου και ο Πέτρος Παπαϊωάννου τέσταραν τις δυνάμεις τους και κέρδισαν τα 5χλμ. στον 6ο Αραφήνειο δρόμο.

Οι δύο αθλητές του Σταύρου Καρρέ, που προετοιμάζονται για τη σεζόν του ανοιχτού, επικράτησαν η μεν Κάσσου στις γυναίκες σε 18.15, ο δε Παπαϊωάννου στους άνδρες σε 16.22.

κεντρική φωτογραφία: Οι τρεις πρώτες νικήτριες στα 5χλμ. Από αριστερά: Ανδρικοπούλου, Κάσσου, Πορίκου. Την απονομή έκανε ο δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος έτρεξε και στα 5χλμ.

«Ήταν ένας αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας μου. Οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά ως τώρα. Βρισκόμαστε σε περίοδο όγκου προπόνησης, φορτώνουμε χιλιόμετρα. Η διαδρομή ήταν δύσκολη, αλλά είμαι ικανοποιημένη από την επίδοσή μου. Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη και ο κόσμος μας έδινε ενθάρρυνση. Στα τέλη του μήνα θα τρέξω και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Θα μπω σε δύο αγωνίσματα, τα 1.500μ. και 5.000μ. Ο στόχος είναι να τρέξω καλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Έχω ήδη το όριο στα 3.000μ., να κυνηγήσω και στα 5.000μ. Πιστεύω ότι είναι εφικτό», δήλωσε μετά τον αγώνα της στη Ραφήνα στο Stivositime η Μαρία Κάσσου.

Οι τρεις πρώτοι νικητές στα 5χλμ. Από αριστερά: Σαριδάκης, Παπαϊωάννου, Ευσταθίου

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στους άνδρες στα 5χλμ. δεύτερος ήταν ο Ορέστης Σαριδάκης σε 17.16 και τρίτος ο Γιώργος Ευσταθίου σε 19.15. Στις γυναίκες στα 5χλμ. μετά την Κάσσου, ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Ζωή Ανδρικοπούλου με 19.29 και στην τρίτη θέση η Κορίνα Πορίκου με 20.54.

Οι τρεις πρώτες νικήτριες στα 10χλμ. Από αριστερά: Δαγκλή-Παγκότο, Κουτλή, Καβακοπούλου

Γεωργόπουλος και Κουτλή νικητές στα 10χλμ.

Δύο καλές γυναίκες δρομείς, που έχουν διακρίσεις στις αποστάσεις πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στα 10χλμ. Η Κατερίνα Κουτλή έκανε και εκείνη ένα δυνατό τεστ εν όψει των αγώνων στον ανοιχτό και επικράτησε σε 35.33. Δεύτερη ήταν η Φωτεινή Δαγκλή- Παγκότο με 37.03. Την πρώτη τριάδα έκλεισε η Ρένα Καβακοπούλου με 40.59. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Χριστόφορος Γεωργόπουλος σε 33.37. Ακολούθησε ο Παναγιώτης Αλεβίζος σε 34.03 και ο Κωνσταντίνος Μονοκρούσος με 34.22.

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ραφήνα ο 6ος Αραφήνειος δρόμος που διοργάνωσε ο Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου με τον ΔΟΠΑΠ σε συνεργασία με την Golden Run

Φωτογραφίες: irafina.gr

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία