Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Δέσποινα Μουρτά ετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγώνες. Η πρωταθλήτρια στα 400μ. θ’ αγωνιστεί στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Η Δέσποινα Μουρτά επιστρέφει μετά από 2,5 χρόνια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Η Δέσποινα Μουρτά είχε αγωνιστεί τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2019 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίτνγκοστς.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δέσποινα Μουρτά ετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγώνες. Η πρωταθλήτρια στα 400μ. θ’ αγωνιστεί στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Η 25χρονη συνεχίζει την προετοιμασία της στον Άγιο Κοσμά υπό τις οδηγίες του προπονητή της, Περικλή Χατζηαναστασιάδη. Μάλιστα, ολοκλήρωσε και τις σπουδές της τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, μετά που τελείωσε νηπιαγωγός, έκανε το μεταπτυχιακό της στη Διδακτική των Θετικών Επιστημών.

«Περιμένω με ανυπομονησία να επιστρέψω στους αγώνες. Αν πάνε όλα καλά στα τέλη του μήνα θα τρέξω στην Πάτρα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα 400μ. Ίσως να αγωνιστώ και στην σκυτάλη, αν κατεβάσει ομάδα ο σύλλογός μου. Θέλω πολύ να δω σε τι κατάσταση θα είμαι. Έχω να τρέξω από τον Αύγουστο του 2019», δηλώνει στο Stivostime η αθλήτρια της ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών.

Η Δέσποινα Μουρτά ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου 2,5 χρόνια, συγκεκριμένα μετά 32 μήνες! Είχε τρέξει τελευταία φορά στις 9 Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοστς. Είχε κάνει 53.99 στα 400μ. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 52.96. «Μετά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ίσως πάμε μια προετοιμασία. Ο επόμενος αγώνας μπορεί να είναι στα Παπαφλέσσεια. Δεν θέλω να βάλω στόχους, θέλω να πηγαίνω βήμα βήμα», κατέληξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Δέσποινα Μουρτά μπορεί να είναι ένα από τα μέλη της Εθνικής ομάδας στην σκυταλοδρομία 4×400μ. που θ’ αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία