Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Δήμητρα Γναφάκη θα τρέξει την πρώτη της φετινή κούρσα στα 400μ. εμπόδια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα πάει στην Κύπρο.

Η Δήμητρα Γναφάκη αρχίζει από το Διασυλλογικό στο δρόμο για το Μόναχο!

Η Δήμητρα Γναφάκη έχει ως βασικό στόχο την πρόκριση μέσω ράνκινγκ στα 400μ. εμπόδια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη θα τρέξει την πρώτη της φετινή κούρσα στα 400μ. εμπόδια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα πάει στην Κύπρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτή την εποχή πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην Κρήτη. «Ο καιρός αυτή την εποχή βοηθάει στις προπονήσεις που κάνουμε στην Κρήτη. Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα φυσούσε πολύ. Αν πάνε όλα καλά ο πρώτος αγώνας θα είναι για να βοηθήσει τον σύλλογό μου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα», λέει στο Stivostime η 24χρονη που μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό.

«Μετά το Διασυλλογικό και συγκεκριμένα από 2 Μαΐου έχουμε προγραμματίσει προετοιμασία στη Λεμεσό. Θα μείνουμε μέχρις τις 22 του ίδιου μήνα», συνεχίζει η αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη. «Ο πρώτος σημαντικός αγώνας στα εμπόδια θα είναι στο μίτινγκ στα Χανιά στις 29 Μαΐου. Μετά υπάρχει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα ήθελα αρχές Ιουνίου να τρέξω και σε δύο μίτινγκ στο εξωτερικό», λέει η Κρητικοπούλα εμποδίστρια που άλλαξε και μάνατζερ. Συνεργάζεται με τον Ούγγρο Γιόζεφ Μπάμπινετς. «Ο στόχος μου είναι βελτιωθώ στα 400μ. εμπόδια και να κυνηγήσω την πρόκριση μέσω ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Επίσης, θέλω να μετάσχω και με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×400μ. στο Μόναχο», κατέληξε η κορυφαία μας εμποδίστρια.

Η Δήμητρα Γναφάκη έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια από πέρσι 57.00 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία