Άλμα επί κοντώ
Ο Άρμαντ Ντουπλάντις είπε ότι αυτόν τον καιρό προπονείται στην ταχύτητα γιατί θέλει να βελτιώσει το τρέξιμό του στο διάδρομο στο επί κοντώ.

Άρμαντ Ντουπλάντις: «Απαλός και κομψός σαν τον Τζέικομπς και δυνατός σαν τον Κέρλι»!

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έχει μέσα στους στόχους του τη νέα σεζόν τον κλειστό και να βελτιώσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις είπε ότι αυτόν τον καιρό προπονείται στην ταχύτητα γιατί θέλει να βελτιώσει το τρέξιμό του στο διάδρομο στο επί κοντώ.

Ο Σουηδός άλτης το αποκάλυψε στην «La Gazzetta dello Sport» ότι προπονείται πολύ στην ταχύτητα για να βελτιώσει το τρέξιμό του. Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής φέτος και πρωταθλητής Ευρώπης σχολίασε ότι θέλει να είναι τόσο απαλός, εύκολος και κομψός όσο ο Μαρσέλ Τζέικομπς και τόσο δυνατός όσο ο Φρεντ Κέρλι!

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν του επί κοντώ επιβεβαίωσε και τη συμμετοχή του σε τέσσερα μίτινγκ στον κλειστό τη νέα σεζόν. Θα αγωνιστεί στην Ουψάλα στις 2 Φεβρουαρίου, στο Βερολίνο στις 10 Φεβρουαρίου, στο Λιεβάν στις 15 Φεβρουαρίου και στο Κλερμόν- Φεράν στις 25 του ίδιου μήνα. Ο στόχος του είναι να «επιτεθεί» στο δικό του παγκόσμιο ρεκόρ. Φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι είχε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ με 6,20μ. Σκέφτεται και τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία