Γενικά
Ακριβώς 250 ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη διοργάνωση.

Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη οι τιμές των εισιτηρίων για τις 9 ημέρες και τις 5 πρωινές περιόδους θα ξεκινούν από τα 7 δολάρια και για τις 9 απογευματινές περιόδους από 16 δολάρια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ακριβώς 250 ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη διοργάνωση.

Οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια και πακέτα εισιτηρίων που διατίθενται για το κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού του 2023 που θα γίνει στην ουγγρική πρωτεύουσα από 19 ως 27 Αυγούστου. Οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του πλανήτη θα δώσουν «ραντεβού» για εννέα μέρες σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης.

Η διάθεση των εισιτηρίων έρχεται και σε μια περίοδο που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και υπάρχουν εκπτώσεις στα εισιτήρια για τους λάτρεις του στίβου. Στο πρόγραμμα των εννέα ημερών, υπάρχουν εννέα απογευματινές περίοδοι και πέντε πρωινές, ενώ θα γίνουν και τα αγωνίσματα στο δρόμο που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Βουδαπέστης.

Το σλόγκαν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου «Βουδαπέστη ‘23» είναι «Witness the Wonder», γιατί «…τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του ζωντανού στίβου στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι μια μαγική εμπειρία να βλέπεις τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο να παρουσιάζονται αυτοπροσώπως», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η World Athletics στην ανακοίνωσή της για την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων.

Υπάρχουν εισιτήρια για όλα τα πορτοφόλια, ξεκινώντας από 7 δολάρια για τις πρωινές περιόδους και 16 δολάρια για τις απογευματινές, με τα εισιτήρια πρώτης κατηγορίας για τις θέσεις που είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο για τις κούρσες το Σαββατοκύριακο να κοστίζουν περίπου 60 δολάρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων τις καθημερινές στις απογευματινές περιόδους θα κυμαίνονται από 15 ως 44 δολάρια. Οι τιμές για τις απογευματινές περιόδους τα Σαββατοκύριακα θα κυμαίνονται από 21 ως 54 δολάρια. Οι τιμές των πρωινών περιόδων θα κοστίζουν από 7 δολάρια. Διατίθενται και τριών ειδών πακέτων εισιτηρίων για το πρώτο Σαββατοκύριακο και ένα για το δεύτερο Σαββατοκύριακο, το τελευταίο είναι πακέτο τριών ημερών και περιλαμβάνει και την Παρασκευή. Το τρίτο πακέτο ισχύει για όλες τις ημέρες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Άνοιγμα πακέτου 19-20 Αυγούστου, 2 ημέρες, 53 με 116 δολάρια.

Τελευταίο Σαββατοκύριακο 25-26-27 Αυγούστου, 3 ημέρες, 73 με 168 δολάρια.

Όλα (πακέτο υπέρ ηρώων) 19-27 Αυγούστου, 9 ημέρες, 174 με 410 δολάρια.

Διατίθενται επίσης, διάφορες εκπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου μειώσεων 25% στην τιμή των εισιτηρίων για άτομα κάτω των 18 ετών, άνω των 65 ετών και οικογένειες. Οι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων μπορούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση δωρεάν και ένας συνοδός μπορεί να εισέλθει με το φθηνότερο εισιτήριο που θα είναι διαθέσιμο τη συγκεκριμένη μέρα.

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 στη Βουδαπέστη

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία