Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Σώθηκε από θαύμα ο Ντέιβιντ Ρουντίσα, καθώς ήταν σε ένα μικρό αεροσκάφος που επέβαινε και ο Κενυάτης ολυμπιονίκης βγήκε χωρίς τραυματισμό.

Σώος από πτώση αεροπλάνου ο Ντέιβιντ Ρουντίσα!

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα ήταν ένας από τους έξι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο που εκτελούσε εσωτερική πτήση στην Κένυα και έπαθε βλάβη με αποτέλεσμα ο πιλότος να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σώθηκε από θαύμα ο Ντέιβιντ Ρουντίσα, καθώς ήταν σε ένα μικρό αεροσκάφος που επέβαινε και ο Κενυάτης ολυμπιονίκης βγήκε χωρίς τραυματισμό.

Ο Ρουντίσα πέρασε μεγάλο φόβο το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια πτήσης στην Κένυα. Ο δύο φορές ολυμπιονίκης στα 800 μέτρα, σε Λονδίνο το 2012 και Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, σώθηκε από την πτώση του αεροπλάνου. Το ατύχημα έγινε στην επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς των Μαασάι, όπου ταξίδευε με ένα μικρό αεροπλάνο. Κάποια βλάβη σημειώθηκε και το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο έδαφος. Από την απότομη προσγείωση οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν. Ο 33χρονος πάντως, βγήκε σώος, χωρίς τραυματισμό, ενώ οι υπόλοιποι πέντε, ο ένας επιβάτης τραυματίστηκε στα πλευρά και οι υπόλοιποι τέσσερις έχουν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Όλα είναι καλά, αλλά μετά από επτά ή οκτώ λεπτά πτήσης, η μηχανή του αεροπλάνου ξαφνικά σιώπησε. Ο πιλότος βρήκε ένα άνοιγμα και προσπάθησε να προσγειώσει το αεροπλάνο εκεί. Αλλά ένα από τα φτερά χτύπησε ένα δέντρο και το αεροπλάνο άρχισε να στριφογυρίζει πριν αγγίξει ένα βράχο στο έδαφος. Ο πιλότος έκανε υπέροχη δουλειά κρατώντας σταθερό το αεροπλάνο για όσο μπορούσε», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 800μ.

 Φωτογραφία: azsportsimages

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία