Την ίδια στιγμή που ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στο ξήλωμα του στίβου στο «Ζηρίνειο», ετοιμάζεται να διοργανώσει αγώνα δρόμου στις 26 Ιούνη!

Την περασμένη εβδομάδα μπήκε μπουλντόζα στο στάδιο και ξήλωσε το ταρτάν του πρώτου διαδρόμου. Ο στόχος ήταν να γίνει επέκταση του ποδοσφαίρου, κάτι που θα κατέστρεφε τον στίβο. Την στιγμή που γυμνάζονται εκατοντάδες παιδιά των συλλόγων Γ.Σ. Κηφισιάς και Ολυμπιάδας Κηφισιάς. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και φυσιολογικές, καθώς πρόκειται για μια κίνηση που προκαλεί εντύπωση. Άμεση ήταν η αντίδραση και του ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, που ανήκει στον σύλλογο Γ.Σ. Κηφισιάς.

Έφθασαν σε σημείο να ενεργοποιηθεί το «Save Ζηρίνειο», μετά τις ενέργειες του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου. Και ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση και την Τετάρτη, μάλιστα, οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 μπροστά από το δημαρχείο Κηφισιάς, ετοιμάζεται αγώνας δρόμου!

Με ενημέρωσή του ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν νυχτερινό αγώνα δρόμου. Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα γίνει το «Kifissia Runners in the Night» με εκκίνηση και τερματισμό το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο στις 20:45. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5χλμ. στο κέντρο της Κηφισιάς με εκκίνηση και τερματισμό το «Ζηρίνειο». Μοιάζει σαν ανέκδοτο, την ίδια στιγμή που γίνεται «ξήλωμα» του στίβου στο στάδιο, να προγραμματίζεται αγώνας δρόμου!