Άλμα επί κοντώ
Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα πάρει μέρος το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Η Κυριακοπούλου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τη νίκη της το 2009

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε κερδίσει στο επί κοντώ με 4,40μ. το 2009 στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα πάρει μέρος το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση επιστρέφει φέτος στη Θεσσαλονίκη με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών Κ23, για πρώτη φορά από το 2009.

Το επιβλητικό Καυτανζόγλειο στάδιο, στο οποίο διαχρονικά έχουν γίνει σπουδαίες διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου (Μπρούνο Ζάουλι, τελικός Γκραν Πρι κ.α) αναμένεται να γεμίσει από φίλους του στίβου, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.

Ανάμεσα σε αυτά και η Νικόλ Κυριακοπούλου, που επιστρέφει στην πόλη ως η τελευταία νικήτρια στο επί κοντώ στη διοργάνωση του 2009. Η έμπειρη αθλήτρια θα είναι στο στάδιο όπου το 2009 ξεπέρασε τα 4,40 μ., ένα μόλις χρόνο από την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2008.

Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή έχει κάνει ήδη τρεις αγώνες, με τελευταίο αυτόν στους Βαλκανικούς Αγώνες της Ρουμανίας, όπου πέρασε τα 4,50 μ. και αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό της. Μιλώντας στον ΣΕΓΑΣ είπε:

«Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ήταν στην ουσία ο πρώτος αγώνας της σεζόν που έγινε με κανονικές συνθήκες. Στις δύο άλλες εμφανίσεις ταλαιπωρήθηκα από τον δυνατό αέρα, με αποτέλεσμα να μην σημειώσω τις επιδόσεις που θα ήθελα. Υπάρχει κούραση από το ταξίδι στη Ρουμανία, ωστόσο πιστεύω πως στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είμαι σε καλή κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση. Ελπίζω επίσης να έχουν προλάβει να έρθουν έγκαιρα τα κοντάρια μας, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Βελιγράδι», είπε η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε: «Πάντα είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον σε μια πόλη όπως στη Θεσσαλονίκη, που έχει μεγάλο αθλητικό κοινό. Είμαι σίγουρη πως το Σαββατοκύριακο οι φίλοι του στίβου θα έρθουν στο Καυτανζόγλειο και θα στηρίξουν την προσπάθεια μας».

Η Κυριακοπούλου ανήκει στην κατηγορία αθλητών και αθλητριών, που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον και φυσικά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. «Η χρονιά είναι μεγάλη και πολύ απαιτητική. Οι στόχοι πάντα είναι να πηδάμε ψηλά και να διεκδικούμε καλές εμφανίσεις. Ωστόσο είναι ακόμη νωρίς να κάνω πρόβλεψη για το Παγκόσμιο του Όρεγκον. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας», είπε η αθλήτρια.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες θα γίνουν 25-26 Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία