Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Αναΐς Καραγιάννη επέστρεψε από τη Ρουμανία έχοντας στις αποσκευές της ένα μεγάλο ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια με 13.15 και το χρυσό μετάλλιο.

Η Αναΐς Καραγιάννη θέλει στο Πανελλήνιο να «κλειδώσει» το Μόναχο

Η Αναΐς Καραγιάννη βρίσκεται στην 31η θέση στο ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναΐς Καραγιάννη επέστρεψε από τη Ρουμανία έχοντας στις αποσκευές της ένα μεγάλο ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια με 13.15 και το χρυσό μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες για την Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κραϊόβα.

Πήρε την πρώτη θέση στον τελικό στα 100μ. εμπόδια τερματίζοντας σε 13.15, που είναι ατομικό της ρεκόρ και έγινε η 5η καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα. Και όπως λέει έχει πολλά περιθώρια ακόμα…

«Σίγουρα χάρηκα πολύ την επίδοση και την πρώτη θέση. Είχα όμως λαθάκια. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί δείχνει ότι έχω μεγάλα ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Όπως και να έχει το σημαντικό ήταν πως η επίδοση ήρθε σε μεγάλο αγώνα. Πήρα βαθμούς και να σημειώσω ότι έτρεξα στο δεύτερο διάδρομο και δεν είχαν αθλήτρια ούτε στον πρώτο, ούτε στον τρίτο διάδρομο. Τρέχω καλύτερα με ανταγωνισμό», δηλώσει στο Stivostime η 22χρονη, που δείχνει ότι μπορεί στις επόμενες κούρσες της να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο της. «Τώρα ο επόμενος αγώνας είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Περιμένω και εκεί μια καλή επίδοση γιατί κυνηγάω την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», είπε η νεαρή εμποδίστρια. Βρίσκεται στην 31η θέση στο ράνκινγκ για το Μόναχο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 100μ. εμπόδια προκρίνονται 36 αθλήτριες. «Επίσης, σημαντικό είναι ότι κυλάει μια χρονιά χωρίς προβλήματα, που αντιμετώπισα τα προηγούμενα χρόνια. Όταν γύρισα από τον αγώνα μου στη Λεμεσό, πάλι είχε κάποια θέματα με τα πόδια μου, αλλά πείσμωσα. Το πάλεψα και δικαιώθηκα».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία