Γενικά
Οι αθλητές του Κώστα Βογιατζάκη επέστρεψαν στη «βάση» τους τον Άγιο Κοσμά μετά από ένα περίπου δεκαήμερο προετοιμασίας τους στο Βελιγράδι.

Το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη επέστρεψε από το Βελιγράδι στη βάση του και κοιτάζει τον κλειστό

Όλο το γκρουπ του Βογιατζάκη με τους Σπανουδάκη, Φωτοπούλου, Τριβυζά, Μπερν, Μιχαηλίδου και Μυριανθόπουλο, μετά το Βελιγράδι θα παραμείνουν στην Ελλάδα για προετοιμασία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι αθλητές του Κώστα Βογιατζάκη επέστρεψαν στη «βάση» τους τον Άγιο Κοσμά μετά από ένα περίπου δεκαήμερο προετοιμασίας τους στο Βελιγράδι.

«Η προετοιμασία μπορεί να ήταν λίγες ημέρες, αλλά πήγε πολύ καλά. Χρειαζόμασταν μια αλλαγή και ηρεμία και το Βελιγράδι μας βοήθησε σε αυτό. Ο πρώτος στόχος για τους αθλητές μου είναι ο κλειστός», δηλώνει στο Stivostime ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Στη σερβική πρωτεύουσα τις προηγούμενες ημέρες έκαναν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τους η πρωταθλήτρια στα σπριντ Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Κύπρια πρωταθλήτρια στα σπριντ Ολίβια Φωτοπούλου, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, η Αλάνα Μπερν, η Στέλλα Μιχαηλίδου και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Για την Σπανουδάκη και την Φωτοπούλου ο πρώτος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Για την Μπερν και την Μιχαηλίδου να κυνηγήσουν μια καλή επίδοση στα 60μ., για τον Τριβυζά μια καλή εμφάνιση τη χειμερινή περίοδο στα σπριντ και για τον Μυριανθόπουλο να «χτίσει» μια καλή επίδοση στα 200μ. κυρίως, για τον ανοιχτό.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο Παναγιώτης Τριβυζάς, όπως έγραψε το Stivostime, έχει ήδη προγραμματίσει η πρεμιέρα του να είναι στις 20 Ιανουαρίου στο Βάξο στη Σουηδία.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία