Σφαιροβολία
Ο πρωταθλητής Ευρώπης στη σφαιροβολία Φίλιπ Μιχάλιεβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πόλη.

Ο Φίλιπ Μιχάλιεβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού

Ο Φίλιπ Μιχάλιεβιτς έχει ατομικά ρεκόρ στη σφαιροβολία στον ανοιχτό 21,94μ. και στον κλειστό 21,84μ. που είναι και ρεκόρ Κροατίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στη σφαιροβολία Φίλιπ Μιχάλιεβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πόλη.

Ο Κροάτης βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας, αφού θα μπει από νωρίς σε αγώνες τη νέα σεζόν. Ο 28χρονος ρίπτης βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ράνκινγκ στην Ευρώπη και στην 5η στον κόσμο. Οι προπονήσεις του γίνονται στο Σπλιτ και στους πρωταρχικούς στόχους του είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στον κλειστό και εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει του χρόνου τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη. «Θέλω ξανά να είναι στο βάθρο», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλιεβιτς, που είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στην προηγούμενη διοργάνωση που είχε γίνει πέρσι στο Τόρουν. Με τον προπονητή του Μάρκο Μάστελιτς έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή σε κάποια μίτινγκ στον κλειστό, που θα τα επιβεβαιώσουν το επόμενο διάστημα. Φυσικά το καλοκαίρι ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Ο Φίλιπ Μιχάλιεβιτς έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 21,94μ. από πέρσι και στον κλειστό 21,84μ. από το 2020 που είναι επίσης και εθνικά ρεκόρ. Φέτος το καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία