Ρίψεις
Οι τρεις Έλληνες προπονητές ρίψεων που μετείχαν στο σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα μιλήσουν σε διαδικτυακό σεμινάριο το Σάββατο.

Διαδικτυακό σεμινάριο σφαιροβολίας το Σάββατο (3/12)

Στο διαδικτυακό σεμινάριο θα μιλήσουν οι προπονητές Γιάννης Μπαρλής και Ανέστης Καλτζίδης που ήταν από εκείνους που είχαν παρακολουθήσει το σεμινάριο της ΕΑ στο Ταλίν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι τρεις Έλληνες προπονητές ρίψεων που μετείχαν στο σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα μιλήσουν σε διαδικτυακό σεμινάριο το Σάββατο.

Ο Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο Γιάννης Μπαρλής και ο Ανέστης Καλτζίδης μετείχαν τον περασμένο μήνα σε εξειδικευμένο σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου στο Ταλίν.

Οι τρεις τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, που πραγματεύονταν το αγώνισμα της σφαιροβολίας και να έρθουν σε επαφή με προπονητές από όλη την Ευρώπη. Την πληροφορία που έλαβαν στο Ταλίν θα κληθούν να μεταφέρουν στους συναδέλφους τους, στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα γίνει το Σάββατο (3/12, 19.00).

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί από τον ΣΕΓΑΣ και θα συμμετέχουν σε αυτό και προπονητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας στίβου (ΚΟΕΑΣ). Με βάση τη νέα δομή της Ομοσπονδίας η συνεργασία ανάμεσα στους τεχνικούς αποτελεί ένα από τα βασικά ζητούμενα, αφού μέσα από αυτή θα επέλθει η ανάπτυξη σε όλες τις κατηγορίες και όλα τα αγωνιστικά επίπεδα. Την εισήγηση του σεμιναρίου θα κάνουν ο Γιάννης Μπαρλής και ο Ανέστης Καλτζίδης.

Οι προπονητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, μπορούν να κάνουν χρήση του παρακάτω Link που έχει δημοσιεύσει ο ΣΕΓΑΣ.

Σεμινάριο σφαιροβολίας

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία