Δισκοβολία
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου θέλει σταθερότητα και Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου κατέκτησε φέτος το ασημένιο στους Βαλκανικούς, κέρδισε το Πανελλήνιο και μετείχε στον προκριματικό στο Παγκόσμιο και στον τελικό στο Ευρωπαϊκό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε και άλλο ένα μεγάλο βήμα στη ζωή της, αφού παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Χαραμαντά. Τώρα μετά από ολιγοήμερες διακοπές έχει επιστρέψει στις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.

«Γενικά η σεζόν που πέρασε πήγε καλά, ήρθε το ρεκόρ, αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη, κυρίως από την εμφάνισή μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Δεν μου βγήκε, αλλά τουλάχιστον ήρθε το ρεκόρ», λέει στο Stivostime η κορυφαία μας δισκοβόλος.

Στο Παγκρήτιο στάδιο και στα «Ηράκλεια» τον περασμένο Ιούνιο έριξε 62,40μ. σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. «Είδα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πάνω σε αυτά δουλεύω. Ο μεγάλος μου στόχος για τη νέα χρονιά είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Θέλω όμως να έχω και μια σταθερότητα σε βολές στα 61 με 62 μέτρα. Αν πάνε όλα καλά θα μπω σε αγώνες από τον Μάρτιο. Θέλω να δουλέψω την αντοχή και την τεχνική και νομίζω θα έρθουν και οι καλές βολές. Υπάρχει φυσικά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», κατέληξε η 31χρονη ρίπτρια.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αρχικά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα και εν συνεχεία τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Μετείχε στον προκριματικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και στον τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, όπου κατέλαβε την 12η θέση.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία