Δημόσιοι Δρόμοι
Ο ΣΕΓΑΣ έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή του κυπέλλου ανωμάλου δρόμου που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 27 Νοεμβρίου στην Πηγή Τρικάλων.

Το κύπελλο ανωμάλου δρόμου κριτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό

Ο ΣΕΓΑΣ έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή του κυπέλλου ανωμάλου δρόμου που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 27 Νοεμβρίου στην Πηγή Τρικάλων. Υπήρχε μια σκέψη ο αγώνα να γίνει στο Μαρκόπουλο, όμως η πίστα δεν είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος. Έτσι, αν πάνε όλα καλά η διοργάνωση, που θα […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο ΣΕΓΑΣ έχει αποφασίσει τη διεξαγωγή του κυπέλλου ανωμάλου δρόμου που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 27 Νοεμβρίου στην Πηγή Τρικάλων.

Υπήρχε μια σκέψη ο αγώνα να γίνει στο Μαρκόπουλο, όμως η πίστα δεν είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος. Έτσι, αν πάνε όλα καλά η διοργάνωση, που θα έχει και ένα μικρό ποσοστό αξιολόγησης, θα γίνει τον επόμενο μήνα στα Τρίκαλα, στο μέρος που τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος. Ήδη τα σωματεία έχουν δείξει ενδιαφέρον να μετάσχουν στη διοργάνωση τον επόμενο μήνα. Αναμένεται ν’ αγωνιστούν και κορυφαίοι Έλληνες δρομείς. Μάλιστα, το κύπελλο ανωμάλου δρόμου θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ, όχι μόνο από τις προπονήσεις που βρίσκονται οι περισσότεροι πρωταθλητές εν όψει των αγώνων που ακολουθούν, αλλά και σε ένα μεγάλο ποσοστό κριτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία αναμένεται να στείλει μια αντιπροσωπευτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στο Τορίνο στις 11 Δεκεμβρίου. Θα γίνει στο πάρκο Πιεμόντε- Λα Μάντρια. Σταδιακά όμως και μέσα από τις προπονητικές συγκεντρώσεις ο ΣΕΓΑΣ θέλει να δημιουργήσει δυνατές ομάδες που θα μπορέσουν να σταθούν σε μια απαιτητική διοργάνωση, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ή όπως έγινε στην περσινή σεζόν με την δύσκολη πίστα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που είχε γίνει στην Ιρλανδία.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία