Δημόσιοι Δρόμοι
Η Δάφνη Λαβασά ξεκίνησε δυναμικά και τη νέα σεζόν και αναδείχθηκε σε αθλήτρια της εβδομάδας από την Ένωση Προπονητών Στίβου στις ΗΠΑ.

Αθλήτρια της εβδομάδας στις ΗΠΑ η Δάφνη Λαβασά, πρώτη φορά στην ιστορία για αθλήτρια του Μαϊάμι

Η Δάφνη Λαβασά είχε κερδίσει τον αγώνα 5χλμ. ανωμάλου δρόμου που είχε γίνει στο Ταλαχάσι σε 17.10.9 που ήταν ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δάφνη Λαβασά ξεκίνησε δυναμικά και τη νέα σεζόν και αναδείχθηκε σε αθλήτρια της εβδομάδας από την Ένωση Προπονητών Στίβου στις ΗΠΑ.

Οι εμφανίσεις της στον ανώμαλο δρόμο το περασμένο διάστημα που κορυφώθηκαν με τη νίκη της στον αγώνα ανωμάλου δρόμου 5χλμ. στο Ταλαχάσι της έδωσαν αυτή την τιμητική διάκριση. Επικράτησε σε 17.10.9 που είναι ατομικό της ρεκόρ. Ο αγώνας ήταν FSU Invitational και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγινε η πρώτη από το πανεπιστήμιο του Μαϊάμι που κερδίζει τον τίτλο της αθλήτριας της εβδομάδας στην ιστορία του προγράμματος M-F Athletics National Athlete of the Week στη σεζόν του ανωμάλου δρόμου. Νωρίτερα η 21χρονη είχε μια 4η θέση στο Virginia Invitational και μια 30η θέση στο Rocky Griak Invitational.

Η Δάφνη Λαβασά δείχνει σε καλή κατάσταση αν και νωρίς και μπορεί να βελτιώσει τις ατομικές της επιδόσεις και τη νέα σεζόν, όπως έκανε με εντυπωσιακό τρόπο φέτος. Το 2022 είχε κλείσει με επτά ατομικά ρεκόρ, τέσσερα στον ανοιχτό (1.500μ., 3.000μ., 5.000μ. και 10.000μ.) και τρία στον κλειστό (Μίλι, 3.000μ., Σκυτάλη).

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία