Γενικά
Το Σαββατοκύριακο αναχωρεί το μεγαλύτερο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας για τις ΗΠΑ, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Ξεκινάει το ταξίδι της Εθνικής ομάδας για τις ΗΠΑ στο δρόμο… για Όρεγκον

Για το Όρεγκον θα αναχωρήσουν αργότερα στις 12 Ιουλίου ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Τατιάνα Γκούσιν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Σαββατοκύριακο αναχωρεί το μεγαλύτερο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας για τις ΗΠΑ, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Ο κύριος όγκος της ελληνικής αποστολής αναχωρεί για το Σιάτλ, προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ προετοιμασίας, που θα προηγηθεί της κορυφαίας διοργάνωσης. Σκοπός η ομαλή προσαρμογή της των Ελλήνων αθλητών. Συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες αναχωρούν το πρωί της Κυριακής (3/7) για τις ΗΠΑ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 2/7,  θα ταξιδέψουν οι άλτριες του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ.

Απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβεί η «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και «χρυσή» στη διοργάνωση του Λονδίνου, Κατερίνα Στεφανίδη. Επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία της στη βάση της στο Κολοράντο. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος αγωνίζεται προς το τέλος της διοργάνωσης και θα μείνει στην Ελλάδα. Θα ταξιδέψει στις 12 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα αναχωρήσουν τόσο ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, όσο και η Τατιάνα Γκούσιν. Η τελευταία μετέχει στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν.

Αναλυτικά τα μέλη της ομάδας, που αναχωρούν την Κυριακή στις 05.45 KL με την πτήση 1772 για το Άμστερνταμ.

Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Κωστής Παπαμαρκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσαάκη.

Με την ομάδα θα ταξιδέψει και η β΄ ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παρασκευή Παχατουρίδου.

Τα περισσότερα μέλη της αποστολής την Παρασκευή το μεσημέρι παρέλαβαν τον ρουχισμό τους από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία