Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Κορίνα Πολίτη προετοιμάζεται αυτή την εποχή με μεγάλο στόχο να είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας στις σκυταλοδρομίες στο δρόμο για το Μόναχο.

Ξεκινάει από το Διασυλλογικό η Κορίνα Πολίτη με στόχο τις σκυτάλες στο Μόναχο

Η Κορίνα Πολίτη θα τρέξει 100μ. και σκυτάλη στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και ίσως μπει στα 200μ. ή 400μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κορίνα Πολίτη προετοιμάζεται αυτή την εποχή με μεγάλο στόχο να είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας στις σκυταλοδρομίες στο δρόμο για το Μόναχο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται στον Άγιο Κοσμά και ήδη ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα τη φετινή σεζόν στον ανοιχτό. «Οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά, θα έλεγα καλύτερα από τη χειμερινή περίοδο. Θα αγωνιστώ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Θα τρέξω σίγουρα 100μ. και σκυτάλη για να βοηθήσω τον σύλλογό μου και ίσως μπω ακόμα στα 200μ. ή 400μ.», λέει στο Stivostime η αθλήτρια του Γ.Σ. Λευκάδας.

«Θα μετάσχω και στο καμπ στην Κεφαλλονιά. Αυτό που θέλω είναι να είμαι σε καλή κατάσταση στο μίτινγκ Βενιζέλεια-Χανιά στις 29 Μαΐου, όπου θα τρέξω στα 400μ. Ίσως τότε να κάνουμε και μια μίνι προετοιμασία, μία εβδομάδα νωρίτερα από τον αγώνα στα Χανιά», δηλώνει η αθλήτρια του Κώστα Ηλία.

«Επίσης, θέλω να τρέξω καλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας που θα κυνηγήσει και θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο».

H 26χρονη μετείχε πρόσφατα και στο καμπ σκυταλοδρομιών που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά. Έχει ατομικά ρεκόρ 11.85 στα 100μ., 23.91 στα 200μ. και 53.78 στα 400μ. Το 2020 είχε κερδίσει στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία