Έπταθλο
Η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου ήταν η νικήτρια στο Διασυλλογικό Συνθέτων και στον όμιλο της Θεσσαλονίκης. Ετοιμάζεται τώρα για το επόμενο έπταθλο.

Η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου στο «Πορτάραθλον»- Μεγάλος στόχος το Πανελλήνιο συνθέτων

Η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου θα αγωνιστεί στη Νάξο 21-22 Μαΐου. Στους στόχους της είναι και η Πανεπιστημιάδα στην Κίνα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου ήταν η νικήτρια στο Διασυλλογικό Συνθέτων και στον όμιλο της Θεσσαλονίκης. Ετοιμάζεται τώρα για το επόμενο έπταθλο.

Η αθλήτρια του ΓΣ Λαγκαδά συγκέντρωσε 4.981 βαθμούς. «Ο σκοπός ήταν να δούμε που βρισκόμαστε. Να γράφαμε κάποιες επιδόσεις και να βλέπαμε πάμε καλά και που θέλουμε βελτιώσεις στα αγωνίσματα. Γενικά είμαι ευχαριστημένη και προχωράμε», λέει στο Stivositime η πρωταθλήτρια φέτος στο πένταθλο στο Πανελλήνιο στο ΣΕΦ. «Το επόμενο έπταθλο θα είναι στο μίτινγκ συνθέτων «Πορτάραθλον» στη Νάξο. Θ’ αγωνιστώ μετά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Κ18 και Κ23 στις 4-5 Ιουνίου. Στους στόχους μου είναι και η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα, αν τελικά μας στείλει ο ΣΕΓΑΣ», δηλώνει η 22χρονη. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η Ομοσπονδία έχει πρόθεση να στείλει μια μικρή και αντιπροσωπευτική ομάδα στην Πανεπιστημιάδα που θα γίνει 30 Ιουνίου με 5 Ιουλίου στην πόλη της Κίνας, Τσενγκντού.

«Ο μεγάλος μου πάντως στόχος είναι να είμαι σε καλή κατάσταση και να βγάλω μια επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Α-Γ που θα γίνει 23-24 Ιουλίου», καταλήγει η αθλήτρια του Γιώργου Σαράφη.

Η νεαρή ολοκληρώνει φέτος και τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες. Αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις και τις προπονήσεις της.

«Ήταν ένας προπονητικός αγώνας για τη Λιάνα. Παρά ότι είχε ένα κρύωμα, βγήκε καλά ο αγώνας. Ο στόχος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου βοηθάει, υπάρχει ενδιαφέρον και καλό κλίμα και σε συνεργασία με τη συντονίστρια Δέσποινα Πάκου», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Σαράφης.

Η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ 5.093β. από πέρσι στην Πάτρα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία