Κλειστός Στίβος

Βρέχει… και στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ! (vid.)

Ούτε η τωρινή κυβέρνηση, ούτε οι προηγούμενες και οι Διοικήσεις του ΟΑΚΑ δεν έχουν λύσει το θέμα στεγανοποίησης του ΟΑΚΑ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για άλλη μια φορά το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ πλημμύρισε. Φυσικά μέχρι σήμερα δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα στεγανοποίησής του.

Αυτή τη φορά το video που παρουσιάζει το Stivostime αξίζει χίλιες λέξεις! Πραγματικά ντροπή εν έτει 2023 να μην έχει γίνει τίποτα ώστε να μη γεμίζει νερά το κλειστό προπονητήριο που γυμνάζονται καθημερινά οι Έλληνες πρωταθλητές. Μάλιστα, η ζημιά είναι μεγάλη, καθώς γεμίζει νερά το ταρτάν, που φουσκώνει και καταστρέφεται. Μάταια οι προπονητές με τους αθλητές προσπαθούν να το διατηρήσουν λειτουργικό, αφού με την πρώτη βροχή δημιουργείται η κατάσταση που φαίνεται στο βίντεο. Επιστροφή στις εποχές με τους μεγάλους κουβάδες (φωτογραφία: Stivostime). Σε αυτό το γήπεδο γυμνάζεται και ο ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου, που ευτυχώς απέφυγε τώρα αυτή την άσχημη κατάσταση, καθώς βρίσκεται για προετοιμασία στην Πολωνία. Και η τωρινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες και η Διοίκηση του Σταδίου δεν έχουν κάνει τίποτα για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία