Κλειστός Στίβος
Η Αναστασία Μαρινάκου «πέταξε» την Πέμπτη για το Μάντσεστερ για να πάρει μέρος στο μίτινγκ που διεξάγεται το Σάββατο, όπου θα τρέξει 3.000μ.

Στο Μάντσεστερ η Αναστασία Μαρινάκου- Τρέχει το Σάββατο 3.000μ.

Η Αναστασία Μαρινάκου μετά τον κλειστό αναμένεται να κάνει επέμβαση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι της.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου «πέταξε» την Πέμπτη για το Μάντσεστερ για να πάρει μέρος στο μίτινγκ που διεξάγεται το Σάββατο, όπου θα τρέξει 3.000μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν στον κλειστό και θέλει να ξεκινήσει με μια καλή εμφάνιση.

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ προέρχεται από την προετοιμασία της στη Νότια Αφρική, που έκανε μαζί με το γκρουπ των αθλητών του Μιχάλη Αναγνώστου, με τους Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, Χαρίδημο Ξενιδάκη και Χαράλαμπο Λαγό.

«Η προετοιμασία στη Νότια Αφρική πήγε πολύ καλά και βγήκε όγκος προπόνησης. Στο Πότσεφστρουμ ήταν τρομερή εμπειρία. Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά παραμένει το πρόβλημα που έχω στο πόδι μου, που κάνω ενέσεις και με παυσίπονα για να περάσει. Έτσι, δεν ξέρω πώς θα είμαι στον πρώτο μου αγώνα και με δεδομένο ότι προέρχομαι και από την προετοιμασία στο υψόμετρο. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα στο Μάντσεστερ και μετά θα αποφασίσω πώς θα συνεχίσω. Πάντως, το σίγουρο είναι πώς μετά τον κλειστό θα κάνω επέμβαση. Είναι μια εγχείρηση ρουτίνας, μια αφαίρεση που έχω το πρόβλημα στο πέλμα και χρειάζεται περίπου δύο εβδομάδες αποκατάσταση», λέει στο Stivostime η 26χρονη.

Η Αναστασία Μαρινάκου έχει ατομικό ρεκόρ στα 3.000μ. στον κλειστό 9.14.91 από το 2016 στο Βελιγράδι. Αυτό που θα προσπαθήσει είναι να πάρει βαθμούς και στο ράνκινγκ. Πάντως μπορεί να είναι πολύ δύσκολη η πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, αλλά όχι αδύνατη. Είναι στην 33η θέση με 1.071β. και στην Πόλη προκρίνονται 24 αθλήτριες (24η θέση 1.099β.).

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nikos Karanikolas

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία