Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Βουδαπέστη 2023: Φετινό ρεκόρ για την Γναφάκη

Βουδαπέστη 2023: Φετινό ρεκόρ για την Γναφάκη

Teρμάτισε στην 6η θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς με 56.18.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη πέτυχε να συνοδεύσει την πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με φετινό ρεκόρ, καθώς τερμάτισε στην 6η θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς στα 400 μ. με εμπόδια με 56.18.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη έκανε πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να μπει με δυνάμεις στην τελική ευθεία και κρατηθεί μέχρι το τέλος.

Η Γναφάκη κατέλαβε την 28η στο σύνολο ενώ ο τέταρτος καλύτερος χρόνος που προκρίθηκε στον ημιτελικό ήταν 55.29.

Βουδαπέστη 2023: Φετινό ρεκόρ για την Γναφάκη

Μάλιστα η Γναφάκη κατάφερε να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση τρέχοντας στον …απομονωμένο από την υπόλοιπη κούρσα ένατο διάδρομο.

«Ήταν μια γρήγορη κούρσα, όλες οι αθλήτριες ήταν υψηλού επιπέδου. Ήξερα πως μόνο με ατομικό ρεκόρ θα περάσω στον ημιτελικό. Κάτι που κυνήγησα και πίστεψα. Στον τερματισμό περίμενα πως έχω γράψει κάτω από 56.00, τελικά δεν ήρθε. Έχω δείξει μια σταθερότητα φέτος στα 56.00 και περιμένω πλέον και καλύτερους χρόνους», είπε αρχικά η Δήμητρα Γναφάκη, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

«Στόχος το 2024 να είμαι και στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό, Ολυμπιακοί), σίγουρα είναι μεγάλος στόχος η συμμετοχή στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες. Δούλεψα σκληρά φέτος, θα δουλέψω το ίδιο σκληρά και την επόμενη σεζόν και πιστεύω ότι οι χρόνοι που βλέπω πως μπορώ να πετύχω, να έρθουν», συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος