Γενικά
Βασίλης Σεβαστής: θα βλέπει με ικανοποίηση από ψηλά την ομοφωνία στον ΣΕΓΑΣ

Βασίλης Σεβαστής: Θα βλέπει με ικανοποίηση από ψηλά την ομοφωνία στον ΣΕΓΑΣ

Βασίλης Σεβαστής: Θα βλέπει με ικανοποίηση από ψηλά την ομοφωνία στον ΣΕΓΑΣ που τελικά δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Ο Βασίλης Σεβαστής ήταν μία τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό Στίβο. Οι άνθρωποι που γνώρισαν τον Βασίλη Σεβαστή ξέρουν πόσο τον αγάπησε Ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε πριν από 10 μήνες, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Βασίλης Σεβαστής: Θα βλέπει με ικανοποίηση από ψηλά την ομοφωνία στον ΣΕΓΑΣ που τελικά δεν είναι κάτι ακατόρθωτο.

Ο Βασίλης Σεβαστής ήταν μία τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό Στίβο. Οι άνθρωποι που γνώρισαν τον Βασίλη Σεβαστή ξέρουν πόσο τον αγάπησε

Ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε πριν από 10 μήνες, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ και σίγουρα θα βλέπει γεμάτος ικανοποίηση πως τα δικά του τα παιδιά είναι όλα ενωμένα.

Τώρα, δέκα μήνες μετά τον άδικο χαμό του, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ δέχτηκε ομόφωνα την πρόταση της προέδρου Σοφίας Σακοράφα, για την θεσμοθέτηση του επάθλου «Βασίλης Σεβαστής».

Μάλιστα, το συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα και την πρόταση του Στέλιου Δημότσιου, ώστε ο πρώτος που θα βραβευτεί με το έπαθλο «Βασίλης Σεβαστής» να είναι ο Μάκης Κορκίζογλου, αγωνιζόμενος για χρόνια στο ίδιο αγώνισμα όπου έκανε αθλητική καριέρα και ο Βασίλης Σεβαστής.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Βασίλης Σεβαστής ακόμα ενώνει.

Όπως ήθελε.

Αυτή η ομοφωνία είναι το καλύτερο που μπορούσε να γίνει στη μνήμη του.

Ο Βασίλης Σεβαστής έδειξε τον δρόμο της ενότητας. Αυτήν ήθελε, αυτήν ονειρεύονταν και αυτή βλέπει από ψηλά να πραγματοποιείται στο όνομά του.

Τώρα που η σκυτάλη έχει πια δοθεί, θα μπορέσει ο ΣΕΓΑΣ να συνεχίσει το έργο του Βασίλη Σεβαστή; Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Βασική προϋποθεση η αγάπη όλων των συμμετεχόντων για τον Στίβο.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος