Γενικά
Έπαθλο «Βασίλης Σεβαστής» θεσμοθετήθηκε με πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, που αποφασίστηκε ομόφωνα τη Δευτέρα από το Δ.Σ.

Επικύρωση πρακτικού οικονομικής επιτροπής και θεσμοθέτηση επάθλου «Βασίλης Σεβαστής»

Στη διάρκεια του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ επικυρώθηκε με πλειοψηφία ο ισολογισμός και ταμειακός απολογισμός του 2021.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έπαθλο «Βασίλης Σεβαστής» θεσμοθετήθηκε με πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, που αποφασίστηκε ομόφωνα τη Δευτέρα από το Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεδρίασε μέσω της πλατφόρμας ZOOM και επικύρωσε μια σειρά από σημαντικά θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν το πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής στο οποίο περιλαμβανόταν ο ισολογισμός, ο απολογισμός, ο ειδικός απολογισμός και ο ταμειακός απολογισμός για το έτος 2021.

Το θέμα πέρασε με πλειοψηφία: Υπέρ ψήφισαν οι Σακοράφα, Κεντέρης, Μελαχρινός, Πετσούλας, Γιατρουδάκης, Λιούμπας, Μυστακίδης, Δημάκος, Παχατουρίδου, Θεμελίδης, Μαντάς, Τριαντάφυλλος, Μπελιμπασάκη.

Όχι ψήφισαν οι: Αλεξόπουλος, Βασιλειάδης, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Κελεσίδου, Μπόλας, Οικονόμου, Παπαδιάς, Ρετσινά, Τσώνης.

Στη διάρκεια του συμβουλίου έγινε η παρουσία της ετήσιας γιορτής βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, που επιστρέφει φέτος και θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, την παραμονή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το διοικητικό συμβούλιο με πρόταση της προέδρου Σοφίας Σακοράφα αποφάσισε ομόφωνα την θεσμοθέτηση του επάθλου «Βασίλης Σεβαστής». Στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας, ο οποίος απεβίωσε πριν περίπου δέκα μήνες από τις επιπλοκές της covid-19.

Το συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα και την πρόταση του Στέλιου Δημότσιου, ώστε ο πρώτος που θα βραβευτεί με το έπαθλο «Βασίλης Σεβαστής» να είναι ο Μάκης Κορκίζογλου. Ένας αθλητής που ξεχώρισε για πολλά χρόνια στα σύνθετα. Στο αγώνισμα όπου έκανε αθλητική καριέρα και ο Βασίλης Σεβαστής.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία