Άλμα τριπλούν
Ο Ανδρέας Πανταζής με τον Δημήτρη Τσιάμη αγωνίστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο μίτινγκ στο Βαλ ντε Ρέιγ. Είχαν μέτριες επιδόσεις στο τριπλούν.

Μέτρια εμφάνιση από Πανταζή και Τσιάμη στο τριπλούν στη Γαλλία

Στο τριπλούν ο Ανδρέας Πανταζής με 16,24μ. ήταν 5ος και ο Δημήτρης Τσιάμης με 16,01μ. ήταν 7ος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Πανταζής με τον Δημήτρη Τσιάμη αγωνίστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο μίτινγκ στο Βαλ ντε Ρέιγ. Είχαν μέτριες επιδόσεις στο τριπλούν.

Δεν μπόρεσαν να κάνουν την εμφάνιση που θα ήθελαν οι δύο Έλληνες αθλητές που μετείχαν στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης. Ο Ανδρέας Πανταζής είχε καλύτερο άλμα στα 16,24μ. και κατέλαβε την 5η θέση στον αγώνα. Από την άλλη ο Δημήτρης Τσιάμης πήδηξε 16,01μ. και κατέλαβε την 7η θέση. Μάλιστα, ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη κατάφερε να βρει ρυθμό μόλις στην έκτη του και τελευταία προσπάθεια. Οι προηγούμενες πέντε ήταν άκυρες. Χρειάζεται φυσικά χρόνο, αφού άργησε να μπει στις προπονήσεις. Στο Βαλ-ντε-Ρέιγ ήταν ο δεύτερος φετινός του αγώνας. Πριν από δέκα ημέρες είχε κάνει 16,09μ. στο μίτινγκ στη Μιραμάς.

Για τον Ανδρέα Πανταζή αυτός ήταν ο δεύτερος φετινός του αγώνας. Είχε εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στην Καρλσρούη κερδίζοντας με 16,79μ. Τώρα δεν πήγε το ίδιο καλά. Όμως ο σημαντικός αγώνας για τον άλτη του Δημήτρη Βασιλικού είναι την προσεχή Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στο Λιεβέν. Εκεί που θέλει να κυνηγήσει την επίδοση και τη θέση, που μπορούν να τον βοηθήσουν ακόμη και στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Τα άλματά του κατά σειρά ήταν: Άκυρο, 16,24μ., 16,11μ., άκυρο, άκυρο, άκυρο. Νικητής ήταν ο Γάλλος Ένζο Χοντεμπάρ με 16,68μ. Δεύτερος ήταν ο Φινλανδός Σίμο Λιπσάνεν με 16,52μ. και τρίτος ο Αζέρος Ναζίμ Μπαμπάεφ με 16,27μ. Τέλος, τέταρτος κατετάγη ο Γάλλος Γιοάν Ραπινιέρ με 16,25μ.

Σε ό,τι αφορά το μίτινγκ καλή εμφάνιση στο επί κοντώ γυναικών από τις δύο πρώτες που πέρασε το 4,70μ. Νικήτρια ήταν η Σλοβένα Τίνα Σούτεϊ και δεύτερη η Λευκορωσίδα Ιρίνα Ζουκ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία