Δρόμοι
Βασιλική Καλλιμογιάννη

Βασιλική Καλλιμογιάννη: Θέλω να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε μεγάλες διοργανώσεις

Το 2023 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 της Ιερουσαλήμ ενώ βελτίωσε τρεις φορές το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, με αποκορύφωμα το 10.04.44.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Καλλιμογιάννη θα προετοιμαστεί για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2025, όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό μετάλλιο.

«Αυτές τις ημέρες χρειάστηκε να προσαρμόσω το πρόγραμμα μου, γιατί αντιμετώπισα μία περιοστίτιδα. Δεν αναμένεται να με κρατήσει πολύ πίσω, θα βρω ρυθμούς και πατήματα σύντομα», είπε αρχικά η Βασιλική Καλλιμογιάννη, μιλώντας στο segas.gr.

«Θέλω να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε μεγάλες διοργανώσεις, ξέρω ωστόσο πως και μόνο η συμμετοχή είναι πολύ δύσκολη. Στόχος μου είναι το Ευρωπαϊκό Κ23 του 2025, εκεί όπου θα επιδιώξω να βρεθώ στο βάθρο των νικητριών. Μπαίνω σε μια νέα κατηγορία πιο δύσκολη, ωστόσο δε με τρομάζει. Στόχος μου είναι να μπω στη λογική των δυνατών αγώνων. Θέλω να κάνω αγώνες και στο εξωτερικό. Σίγουρα θα πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση τον Απρίλιο και να κρατηθώ μέχρι και τον Ιούνιο. Όλη αυτή η διαδικασία θα είναι κάτι νέο για εμένα, ωστόσο θα κάνω την προσπάθεια μου. Δεν έχει σημασία αν θα καταφέρω να αγωνιστώ στη Ρώμη, αλλά ότι θα ακολουθήσω αυτή τη λογική και θα αποκτήσω σημαντική εμπειρία», σημείωσε.

«Σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός, μια σχολή που απαιτεί χρόνο από τη ζωή μου καθώς έχει και εργαστήρια.
Μου αρέσει που κάνω και κάτι έξω από την προπόνηση, σίγουρα πιο δύσκολο να συνδυαστούν όλα μαζί, ωστόσο σε κρατούν σε μία ισορροπία», εξήγησε.

Η αθλήτρια αναμένεται τον Ιανουάριο να κάνει προετοιμασία στην Κύπρο, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχει και σε κάποιους αγώνες στον κλειστό.

Το 2023 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 της Ιερουσαλήμ στα 3.000 μέτρα στιπλ, ενώ βελτίωσε τρεις φορές το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, με αποκορύφωμα το 10.04.44.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος