Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Κώστας Δουβαλίδης: Θέλω τελειώσω την αθλητική μου καριέρα με συμμετοχή τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Δουβαλίδης: Θέλω να τελειώσω την αθλητική μου καριέρα με συμμετοχή τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Περίεργο το διάστημα μετά το θάνατο του προπονητή μου (σ.σ. Μπάμπη Σδρόλα)».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Δουβαλίδης προετοιμάζεται για μία ακόμη σημαντική χρονιά.

«Περίεργο το διάστημα μετά το θάνατο του προπονητή μου (σ.σ. Μπάμπη Σδρόλα). Πήρα το χρόνο μου, ηρέμησα και αποφάσισα να συνεχίσω με τον Αντώνη Γιαννουλάκη. Νομίζω πως είναι μια επιλογή που θα ενέκρινε και ο Μπάμπης Σδρόλας. Επέλεξα τον Αντώνη γιατί είναι ένας προπονητής με τον οποίο έχουμε κάνει αρκετές κοινές προετοιμασία και ξέρω πως δουλεύει. Επίσης θα με βοηθήσει πολύ και η παρουσία του Μίλαν Τραΐκοβιτς με τον οποίο θα κάνουμε κοινές προπονήσεις», είπε ο Δουβαλίδης στο segas.gr ενώ έχει ήδη προγραμματίσει την πρώτη προετοιμασία του νέου έτους.

«Στις 4 Ιανουαρίου θα αναχωρήσουμε για τη Νότιο Αφρική όπου θα παραμείνουμε μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στις 2 Φεβρουαρίου στο Μετς και θα επιδιώξω να αγωνιστώ στις 12 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Βελιγραδίου. Θα κάνω ένα δυνατό πέρασμα στη χειμερινή σεζόν. Αν έρθει και η πρόκριση για το Παγκόσμιο θα είναι καλοδεχούμενη», σημείωσε.

Ο Κώστας Δουβαλίδης θέλει την πέμπτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες

«Θέλω τελειώσω την αθλητική μου καριέρα με συμμετοχή τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δε θεωρώ πως θα πάψω να λαμβάνω μέρος σε αγώνες, ωστόσο δε θα συνεχίσω να το κάνω σε υψηλό επίπεδο», είπε.

Ο Κώστας Δουβαλίδης έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες – κάτι που έχουν καταφέρει ακόμη οι Περικλής Ιακωβάκης και Βούλα Πατουλίδου.

Αν λάβει μέρος στο Παρίσι θα γίνει μόλις ο δεύτερος Έλληνας αθλητής του στίβου με πέντε συμμετοχές, αφού μέχρι σήμερα ο μόνος που το κατάφερε είναι ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Καλλιμογιάννη: Θέλω να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε μεγάλες διοργανώσεις

ΣΕΓΑΣ: Κάποιος γράφει ψέματα για τα έσοδα του Μαραθωνίου της Αθήνας

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος