Άλμα επί κοντώ
O Άρμαντ Ντουπλάντις εντυπωσιάζει και με άλμα στα 6.01 κατέκτησε την κορυφή στον πρώτο αγώνα άλματος επί κοντώ στο Diamond League του Όσλο

Τρομερό άλμα ο Ντουπλάντις!

O Άρμαντ Ντουπλάντις εντυπωσιάζει και με άλμα στα 6.01 κατέκτησε την κορυφή στον πρώτο αγώνα άλματος επί κοντώ στο Diamond League του Όσλο

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Όταν μιλάει κανείς για τον Άρμαντ Ντουπλάντις δεν είναι υπερβολή να πεις πως γεννήθηκε για να… πετάξει.

Μόλις τον περασμένο Φλεβάρη ο τρομερός Σουηδός έφθασε τις 60 φορές πάνω από 6,00μ. στο επί κοντώ με το παγκόσμιο ρεκόρ 6,22μ. στο Κλερμόν- Φεράν, με τον ίδιο να κλέβει την παράσταση και στο Diamond League στο Όσλο.

Στη νορβηγική πόλη λοιπόν ο 24χρονος επικοντιστής έκανε και πάλι το… θαύμα του, μιας και πέρασε τα 6,01μ., κατακτώντας την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα άλματος επί κοντώ. Ο ίδιος μάλιστα προηγουμένως εμφανίστηκε απογοητευμένος που πέρασε τα 5,91μ. με τη δεύτερη!

Είναι χαρακτηριστικό πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ντουπλάντις έχει ήδη αναδειχθεί ως ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στο επί κοντώ, ενώ είναι και ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής με χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο ανοικτού και κλειστού στίβου, Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και σε ευρωπαϊκό ανοικτού και κλειστού!

Δείτε το εντυπωσιακό άλμα του Ντουπλάντις

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία