Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την τρίτη θέση sτο Diamond League του Όσλο με καλύτερο άλμα στα 8,21μ.

Diamond League: Τρίτος στο Όσλο ο Τεντόγλου (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την τρίτη θέση sτο Diamond League του Όσλο με καλύτερο άλμα στα 8,21μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε στο Diamond League του Όσλο, όπου κατάφερε να σημειώσει άλλη μία καλή επίδοση, ωστόσο μετά από πάρα πολύ καιρό, δεν αναδείχθηκε νικητής.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους πήρε την τρίτη θέση στο ιστορικό στάδιο «Μπίσλετ» με καλύτερο άλμα στα 8,21 μέτρα (-0,5), μένοντας πίσω από τον Ελβετό Εχάμερ με 8,32μ. και τον Αμερικανό Ντέντι με 8,26μ.

Στο πρώτο του άλμα ο Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8.04μ., ακολούθησε δεύτερο άλμα στα 8,01μ., ενώ στο τρίτο του στα 8,21μ. Το τέταρτο άλμα του ήταν άκυρο, το πέμπτο μετρήθηκε στα 8.10μ., ενώ το τελευταίο του ήταν άκυρο.

Ο 25χρονος Τεντόγλου είχε άλλες τρεις προσπάθειες πάνω από τα 8 μέτρα (8,10 μ., 8,04 μ., 8,01 μ.), αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο μεγάλο άλμα που θα του έδινε τη νίκη.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά στην κατάταξη για τον τελικό των Diamond League τον Σεπτέμβρη, καθώς ο Εχάμερ πέρασε για έναν μόλις βαθμό τον Έλληνα πρωταθλητή (15-14).

Επόμενος αγώνας για τον άλτη που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι είναι με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια (23-25/6).

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία